Senaste inläggen

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 juli 23:45

Ja, nu skriver jag det här inlägget typ vid halv två, på natten, men då blir det på fel sida av dygnet och dessutom så undrar faster om jag är uppe hela nätterna... Och det är jag ju, ibland! :-) Nädå, men Ullis avslutade med tjejkväll och sen när jag hämtade henne så delade vi på en flaska bubbel och tittade på Batman. Eller iaf jag och Felix. 

Men Semesterloppet var det ju. Jag har ju haft mina hälproblem men när Ullis pratade om att springa Semesterloppet och samtidigt träffa min faster och hennes karl, så lät det ju väldigt lockande. Och ja! Absolut! Och som ni kanske läst var jag ju inte helnöjd igår och när jag vaknade upp så kändes det som om att jag blivit överkörd av tåget! Förutom öm hälsena så hade jag rejäl träningsvärk lite här och där. Så oavsett hur det gick att springa så tog jag ut mig väldigt mycket igår. Men vi satte oss varsin stund i massagestolen och tog lite frukost. Sen packade vi väskorna och drog iväg. Väl framme i Mariefred, så parkerade vi bilen hos Faster E-M och tog en kaffe med henne. Snart nog kom även hennes sambo, och f.d snabblöpare Thorsan, hem. Han har bl.a sprungit LL på lite under två timmar och det första LL, någonsin, gick nog på minuten över två timmar. Coolt! Han förstod inte alls de som senare menade att det är så mycket lättare nuförtiden. "Asch, det var jättefina stigar då också", typ. Det handlar mera om input och output. Snacka inte, visa istället. Det gillar jag. 

Hursomhelst så blev det lite kaffe och sen traskade Ullis och jag ned och hämtade ut nr.lapparna och jag försökte få igång kroppen. Men det var tveksamt om det skulle bli någon vidare löpning. Hälen ömmade rejält och jag hade finfin träningsvärk i främre låren. Aj då! Så var det start och Ullis var taggad. Så taggad så jag tappade väldigt fort henne och jag fick själv stanna till redan efter typ 150 meter då det gjorde för ont. Snabbt beslut och jag besämde mig för att gå resten. Det är ju bara fem kilometer och man kan ju vinna priser. Rätt snabbt är alla förbi mig förutom typ tre stycken. Rätt som det är så börjar jag gå ikapp två utländska joggare och jag utbrister "Good running!" De skrattar och säger något tillbaka. Jag säger att jag har lite ont i hälen då jag sprang igår och sen är det typ bara "bye bye!". Men jag tappar de snart igen, då det går nedför men en tant har jag ganska nära och när det är som brantast nedför så joggar jag typ 30 meter och börjar gå igen. Tävlingsdjävulen verkar inte helt försvunnen. Sist vill jag visst inte komma. Och jag håller henne hela tiden mellan fem och tio meter bakom mig och det går runt åtta minuter per kilometer. Så ingen racergång men ändå. Trots det känns det ändå lite ansträngande. Vid fyra kilometer så passerar jag centrum och ser Ullis och hon hejar. Jag ropar att hon skall hänga med och jogga ned. Och absolut. Det är hon med på. Men nu börjar förstås folket att ropa på henne också och hon visar nästan upp medaljen så att de skall se. Snart i mål och jag vill jogga några meter för att inte komma sist och det känns ju lite taskigt mot den stackars damen men men. Väl i mål så pratar vi med duktige Jocke Ohlsson och tar hans nummerlapp, då han snart skall åka hem. Skulle han vinna något senare vid prisutdelningen så skulle jag ta hand om det. Vi pratar iaf ett tag och sen går vi tillbaka till faster och farbror och duschar av oss och hinner även ta en kopp kaffe till. Trevligt! 

Väl tillbaka vid pristutdelningen så visar det sig att det blir jag som blir dragen som vinnare och får gå upp på scenen och hämta en fin ryggsäck, från en fin affär. Tror det var en seglarryggsäck och märket var Pelle P. Kul! Sen blir det inget mer och vi beger oss sen tillbaka till faster och säger snart adjö. Trevligt besök och för mig blev den stora behållningen att träffa dem. Det var alltför länge sedan. Och rätt kul att hennes "nickname" på mig blivit så känt på skolan. Vad det är? Nähä, det får ni inte veta. Det vet bara halva skolan nu! ;-)


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 juli 00:22

Först och främst. Under alla mina år så har jag aldrig haft över 180 slag/min i snittpuls på Trosa Stadslopp förutom en gång då jag hade varit förkyld och visst hade rester kvar i kroppen. Då fick jag hela 193 slag i minuten i snittpuls och 193 är (var) normalt min maxpuls. I år, om jag får gå händelserna i förväg, så hade jag hela 187 slag/minuten och det indikerar klart att kroppen inte riktigt var okey och det visste jag ju lite innan. Ett begynnande ryggskott och så min ömma häl. Men genom att värma upp ordentligt så kunde jag få hälen att funka och ryggskottet gjorde sig endast tillkänna då jag typ knöt skorna och inte kunde ställa mig upp utan att få hjälp med armarna mot knäna. Så jag startade förstås och hade förhoppningar om att springa relativt snabbt. Träningen hade gått bra och jag var sugen. Trots att jag endast sprungit en gång sedan Stockholm Marathon. 

Under dagen hade jag gjort det bästa av situationen och legat i massagestolen två korta stunder och masserat hålfoten och stretchat. Mer kunde jag inte göra. 

Innan loppet då. Försökte gå på toan men jag behövde bara pinka lite och snart var det dags. Pang! Där gick startskottet och jag kollade på klockan och försökte bara hålla 4-minutersfart. Eller bara och bara. Men det var det jag iaf ville testa. Tyvärr känner jag ganska omgående att kroppen inte svarar men vill ändå försöka ett tag till. Jag ser några duktiga löpare från klubben sakta dra iväg och själv så håller jag mig enligt planen. Dock, som det känns, lite för fort. 

Efter ca. 1,5 km så passerar jag Sandis och då har vi lite motvind och jag väljer att ta det lite lugnare och lägga mig i rygg på några stora killar. Alltid bra att åerhämta sig. Bra publikstöd och man hör "Bernhardsson" och "Nicke" då och då. Jag försöker dock bara hålla fokus på ett bra löpsteg men tar upp en hand lite grand. Jag märker att jag har minst en i klubblinnet bakom mig och gissar att det är PF. Men snart nog ser jag att det är El-Johan och jag låter han snart gå upp vid sidan och sen vid en kurva så lägger jag mig bakom men det blev snarare en signal till honom att dra på och där försvann han. Och snart nog har jag PF i ryggen och hejar lite grand. Han lägger sig vid sidan och vi springer lite tillsammans ett tag men jag känner att hjärtat är i halsgropen och snart får jag släppa honom. F-n, vad surt! Jag orkar inte alls hålla tempot och jag som brukar kunna hålla ut länge fastän jag är slut vid typ halva. Nu är syreskulden snart övermäktig och när jag passerar i centrum så får jag tyvärr hålla mig ännu lugnare för att inte krokna totalt. Riktig trist känsla. Jag ser dock El-Johan ganska nära och han verkar tappa lite men det är inget mot mig. Jag har nu börjat tappa alltmer och får ta mina småkamper med andra löpare lite pö om pö. Sen märker jag att en annan bekant börjar närma sig och han vill jag försöka hålla bakom mig och jag får något att kämpa mot. Men det känns ansträngt och när han passerar då det är typ 2 km kvar så är det lite tungt men jag biter i. Och jag lyckas komma ikapp och även gå förbi då det går uppför. Sen rullar jag på rejält sista biten och bara försöker hålla så jämnt och hårt tempo jag kan. Sista rakan och nu känner jag att syreskulden är för hög och jag får sakta ned och i målfållan så spyr jag tyvärr inte lite. Jag bara hulkar och hulkar. Fy tusan. Men det förstår jag med sådan puls. Tyvärr inget fel på pulsmätningen utan den var konstant hög och jag är rejält missnöjd med kropp och lopp. Dock skönt att kunna ta ut sig så det får jag väl ta med mig. Jag fick nog 39.05, vilket gav ett snitt på 4.23/km och det är ju lite pinsamt då man satt upp så höga mål men jag ser ju, så här i efterhand, min puls och väljer att trots allt inte gräva ned mig för mycket. Det kan ju trots allt vara så att ryggskott och häl påverkar kroppen för övrigt. Men skall jag vara ärligt så känns det för jävligt just nu... :-(


  

Slå den här pulsnivån om ni kan... Rött, rött och rött...


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 29 juni 22:26

Idag tog jag det lite lugnare och valde att få lite massage istället och det blev så att jag messade Svarte Petter och hörde om han hade tid att knåda mig lite. Inga problem och det är riktigt skönt att veta att han så gott som alltid kan ställa upp. Svarte Petter heter han förstås inte utan det är Janne Karlsson, en god vän och duktig massör. Så här i lågsäsong så kanske han masserar mig varannan eller var tredje vecka men sista månaden innan Kalmar så lär det bli varje vecka. Men idag, dagen innan Trosa Stadslopp så behövde jag verkligen massage då jag var lite stel från måndagens gymträning och gårdagens löpning. Vi lade fokus på baksida lår och vader. Men innan så tog vi förstås en kopp kaffe tillsammans med Ullis och det blev lite trevligt snack. Inte alltid lika trevligt när man får massage för det är ju mer fokus på att få det bra och inte för att njuta direkt. Men jag är förstås riktigt tacksam! Efter ca. 15-20 minuter är man groggy som efter en helkväll med bröderna grus och när man stiger upp så känner man balsamdoften! :-0 

Ullis hade samtidgt svår beslutsångest vilka kläder hon skulle springa i. Själv har jag inga som helst problem. Visserligen har jag flera klubblinnen men det handlar ju bara om klubblinnet och sen korta kompressionstights. De gillar jag skarpt. Och jag inbillar mig att jag får lite mer tryck i löpningen av dem. Kanske inbillning som sagt men de kör jag alltid med nuförtiden. Och så gick jag och hämtade ut mer astmamedicin för när jag glömde medicinen i tisdags så fick jag precis den där jobbiga starten som jag varit förskonad av sedan jag började med medicinen. Pulsen gick då rakt upp i taket och jag kände mig helt slut i joggfart. Nu har jag en ny fräsch burk och det känns bra. 2-3 puffar typ en kvart innan och sen skall det vara helt lugnt. 


Men iaf. Jag är sjukt tacksam att ha Svarte Petter som vän och massör. Det är ju inte en enmans-show att komma till Hawaii. Oavsett hur det går så vill jag känna att jag gjort allt inom rimliga gränser och hittills är jag hyfsat nöjd med min egen insats. Jag är däremot grymt nöjd över er andra som stöttar mig. Utan er skulle det absolut inte vara möjligt att ens försöka. Det stora, stora framsteget beror dock inte på min ökade träning utan faktiskt på det jag gjort däremellan som kost och vila. Speciellt med kosten men det är säkert väldigt individuellt och man får prova sig fram lite grand. Det är bara synd att alla affärer har så många fallgropar, skitmat skulle vara dubbelt beskattat eller något... ;-) Men för att nämna det som gjort väldigt mycket för mig är en kombo av 16/8, BCAA och bra proteinrik mat. Utöver det så har jag kört lite bra kosttillskott som Salpro laxtablett, magnesium samt D-vitamin. Ibland lite C-vitamin brus men vet inte hur stor skillnad det gjort. Och alltid kryddat min BCAA-drink med gurkmeja, oregano och ingefära. Toppat med lite chia-frön. Dock så tycker jag att formen stannat av lite sista månaderna och kanske slet jag lite för hårt i början men jag skall ha en riktigt tuff och bra månad nu. Bara Stadsloppet är över som jag har toppat lite för. 


Och nu på kvällen så avslutade jag med lite mer massage men då i massagestolen, grymt för hela kroppen. Jag känner tyvärr av ett begynnande ryggskott eller liknande. Ingen som har 20 loppor för en ny säng? ;-) Bäst att skriva att jag skämtade. 


Vill ni kommentera så gör det med hänsyn, tack. Det är valfritt att läsa och ta till sig om man vill. 

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 28 juni 22:42

Först lite jobb med Enklaresport och sen hann jag med att åka till tippen och slänga lite sopor och skräp. 

Väl hemma så fick jag lite bråttomjobb och det hann jag med också samtidigt som Tim bokade in en frakt med Schenker. Som givetvis inte kom... Nåja, det var ju i slutet av dagen men ändå. 

När Ullis kom hem var jag på affären och köpte mat och vi fixade sen till det och åt tillsammans. Sen ville jag gå en snabbis till gymmet och kanske köra lite rehab och simma lite. Ullis verkade tycka att jag blivit alldeles galen som bara vill träna och träna men så farligt är det inte. Nu drar jag ju ned på mängen inför Trosa Stadslopp och det var ju lite extra prio bara för att få hälen löpbar nu också. Jag provade ju att springa igår och efter det har jag haft rätt ont. Men jag vet ju vad det beror på och ser rätt positivt på det inför loppet. Och det vill jag ju heller inte missa så även om jag har liten ont på fredag så kommer jag att starta och chansa lite. Hursomhelst så kom vi fram till Safiren och det verkade som om simdelen var stängd men gymmet var iaf öppet. Jag bytte om snabbt och väl inne i gymmet så ser jag Jossan och hälsar på henne. Och skojar också för den delen för hon är ett tacksamt byte när det gäller sånt. :-)

Väl uppe på en Cross Trainer så kör jag lite lugnt i början och sen blir det fyra stycken korta intervaller där jag körde hårt i 400 meter och sen lugnt i 200 meter. Avslutning lugnt igen och det blev drygt 17 minuter. Efter det så körde jag lite övningar för ett bättre löpsteg och sen lite stretch. Det kändes genast bättre i hälen och jag är hoppfull inför loppet som sagt var. Men jag är mycket osäker på vart jag ligger just nu och mitt tidigare mål på 35 minuter kan jag nog glömma. Eller... Ha ha, jag kör så får vi se vart det hamnar. 


 

Underbart är kort?Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 27 juni 21:25

Så var det då tisdag och således dags för att testa hälen men först fick jag svar från Sportson, i Kungens kurva. Jag hade skickat ett mail till dem, lite på vinst och förlust, då jag letade efter en duktig mekaniker som jag tror skall jobba där. Eftersom jag fick sånt stort förtroende för den killen som var på mässan på Kalmar Ironman så ville jag gärna få hjälp av den killen. Och när jag och Ullis var förbi Sportson i Kalmar så hörde jag mig för och en person där sade att det måste vara Niko som jobbar i Kungens kurva. Och det blev träff. Så jag och Niko bokade in träff direkt och jag packade in min och Ullis cyklar och drog iväg. Och väl på plats så blev det som väntat en massa "cykelporr" och man bara myser då han pratar watt och keramiska lager mm. :-) Och jag fick väldigt bra hjälp så nu kommer jag inte att kunna skylla på materialet. Det enda negativa var att han tyckte att Ullis hade en mycket bättre cykel... Hmm, nåja! Men det kostar rätt mycket mer än att byta lite saker på cykeln.

Hursomhelst så kom jag till slut därifrån och väl hemma så var det mat och sen iväg till träningen. För idag skulle jag för första gången sedan maran belasta hälen med lite löpning. Tyvärr så kommer jag på att jag glömde packa ned astmasprayen så det skulle dessutom bli ett test att köra utan den också då. Sen jag började med den så har jag aldrig haft dessa konstiga pulspeakar i början så det skulle bli spännande. Vi hälsar på de övriga och det är Rainy, Tokan, Flaken coh Rydholmaren. När vi står där bestämmer jag mig för att iaf testa att springa med Rydholmaren för jag hörde att han skulle försöka hålla 4-minuterstempo på loppet på fredag. Det var ju mitt mål också men jag har ju inte varit i närheten av den farten på mycket länge. Men jag misstänkte att det borde ligga någon form någonstans. Kanske dags att den kommer fram nu iom min ökade träning. Fast jag kom inte så lång förrän jag känner att hjärtat är utanför kroppen och då bara i joggfart. Hmm, redan i slutet av första rakan är visst pulsen 181 och jag får sakta av lite. Sen kutar jag ikapp men samma sak händer igen. F-n, det är samma visa igen. 183 slag/minuten och då joggar vi. Jag får stanna och stretcha lite och sen påt igen. Pulsen ser ut som en berg -och dalbana i början och efter löpskolningen är det då dags. Pang! Och så var vi iväg. Mot slutet av första varvet så känner jag att jag får slita alldeles för hårt och jag ropar till Rydholmaren att jag hoppar av och kör 400-ingar istället. Då fick jag 1.32 Och helt klart så var jag tvungen att bli varm för nästföljande gick på 1.25 och sen 1.23 Men säkert för hårt för i nästa set så gick det åt andra hållet.  1.24'3, 1.25'4 och 1.25'9 Så lite för hårt för känslan var att jag är helt körd till TSL. Men å andra sidan så ser ju tiderna bra ut på papper. Men få och ruggigt jobbiga. Nåja, det får gå som det går på fredag. Det är en löparfest och jag kommer att göra mitt bästa. 

Hälen då? Nja, ont i början men efter stretch och lite uppvärmning så funkade den hyggligt men den gjorde ont igen på nedjoggen då jag landar mer stumt. Men starta på fredag kommer jag absolut att göra. Trosa Stadslopp missar man inte gärna! :-) Dock då med astmasprayen med och med uppvärmd häl!

   

Testintervall                   Tider


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 26 juni 21:39

En hel del jobb blev det men sen tänkte jag beställa lite från Powerslide då vi hade en hel del beställningar som kommit in. Men det verkade bökigt att få ihop allt så jag ropade på Tim. Jag som tänkt att avlasta honom men det tog bara 5 minuter så var han klar. Satan i gatan vad snabb han var. Sen fixade vi lite mat och det var riktigt gott. Efter det ville Ullis kolla in växthuset i Västerljung och jag hängde på. När vi kom hem så vet jag inte vad som hände men sömnklubban slog till och vi lade oss några minuter. Det dröjde dock inte länge förrän Ullis får mess av en väninna som vill gå och ta en kaffe och jag passar på att gå upp och dra iväg till Safiren för en kvällssimning. Jag kom samtidigt på att Rainy hade skickat ett mess om att han skulle fixa iordning en längre utomhussimning men jag kände att det inte var läge för det nu. Nu är det full fokus på Stadsloppet och jag ville främst få till lite rutin idag. Imorgon blir det ett kortare löptest på några kilometer. Mest för att väcka löplusten och förstås se om hälen funkar. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten, Bernhardsson Måleri (5000kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 26 juni 12:42

Måndag morgon och mobilen hade laddat ur sig och jag hann inte sätta på larmet igår kväll när jag väl stoppade den i eluttaget. Nåja, jag fick väl vakna när jag vakna sas och sen se om det hann bli någon morgonträning. Men jag vaknade i ganska perfekt tid för att traska bort till Safiren och väl på plats så märker jag att jag glömt att packa ned skorna. Men attans då! Nåja, det fick bli stakmaskin istället för tänkta 30 minuter på Cross Trainer. Men jag hinner knappt börja förrän jag märker att det gnisslas om maskinen och strax efter så står jag med ett handtag i handen! Oops! Dags för service, tror jag. Det blev 20 sekunder så det var ju inget att skriva hem om men det ställde till det lite i planeringen. Nåja, det fick bli gym direkt då. Jag körde igenom nästan hela kroppen med två sets/muskelgrupp och körde väl rätt hårt så det kommer jag nog att känna av. Efter ca. 30 minuter så gick jag in för mer löprelaterat och körde några övningar innan jag avslutade med bålträning. Men nu var jag ruggigt slut och orkade knappt stå i plankan i en minut. Det blev alltid minst två sets av allt. 45 minuter morgonträning och totalt sett rätt lugnt mot vad jag brukar. Slänger jag ett öga på pulsen så ser jag att jag snittade 101 slag/minuten och det är ju väldigt lågt jämfört med ren konditionsträning. Men jobbigt ändå. Skön start och jag passade på att köpa lite frukost på vägen hem. 


Och snart är det dags för Trosa Stadslopp, dvs det vi på hemmaplan förkortar TSL. Ett underbart lopp och jag är riktigt sugen men nu har jag ju inte tagit ett endaste löpsteg sedan Stockholm Marathon pga min ömma häl. Fast jag har hittat några bra övningar så jag kommer ändå att köra loppet och imorgon blir det några intervaller för att känna på. Och av en händelse så hittade jag ett två år gammalt blogginlägg om just det årets lopp. Det kanske inte gick precis som jag hoppats på men ändå inspirerande att läsa: http://niclas-b.bloggagratis.se/2015/06/26/11128676-trosa-stadslopp-sa-gick-det/

I år så är målet ännu högre satt och jag har sagt att jag skall springa på under 35 minuter. Och nu skadad så det ser ju inte så lovande ut men å andra sidan så har totalformen aldrig varit så bra. Så den här veckan blir det lite formtoppning för det här loppet är något alldeles extra! :-)


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten, Bernhardsson Måleri (5000kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 25 juni 23:32

Söndag och snart var det slut på Ullis ledighet. Ja, iaf för den här gången. Och vi började med att fixa iordning vårat träningsrum. Det blev riktigt bra. Men idag skulle vi cykla. Ja, det var det ingen tvekan om. Men vad det blåste! Och våra cyklar är rätt vindkänsliga nu och när Svarte Petter var över på fika så snackade han om att det skulle blåsa rejält i byarna. Och det var vindstyrkor som man inte klarar av att hålla cykeln på banan. Nja, det fick faktiskt stå åt sidan idag. Ja, iaf ute då. Men innan han gick så gav han mig lite massage. Det kanske kunde bli lite cykeltrainer då. Men simma borde vi ju göra. Som vanligt så gick tiden och sen bestämde vi oss för att jag kör Cross Trainer igen och Ullis springer ned till Trosa och tar skjuts av mig hem. Så fick det bli. 

Väl framme så ser jag en ung flicka som förvånat ser mig och hälsar glatt. Det tar mig en sekund innan jag ser vem det är och hon, och resten av hennes familj, springer ju för klubben på Trosa Stadslopp. Jag hinner knappt prata klart förrän jag ser ett annat bekant ansikte som lyser upp och jag får mig en hjärtlig kram. Det är en gammal fotbollskille, som jag tränade för ca. 10 år sedan - kul! Efter det så hoppar jag upp på Cross Trainern och drar igång. Det blir prick en timme och bara lugnt idag. Men musiken gjorde att det blev lite hårdare än planerat. Snitt på 141 slag/minuten. 

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se