Direktlänk till inlägg 25 juli 2020

Mitt i semester men mycket på agendan

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framförallt så har vi fortsatt med tomtarbetet och det blir hela tiden lite till men kommer jag väl igång så är jag svår att stoppa. Sen är startsträckan ibland väldigt lång men det är en annan sak....

Tomtarbete: Vi har kapat lite buskar och jag har försökt att få igång det nysådda gräset och nu i dagarna så har det nästan exploderat. Det var så att kompisarna R och T undrade vad jag hade för supergräs. Gissa om de blev förvånade när jag svarade att det var från Biltema och även gödslet var därifrån. Sen orkade jag inte riktigt med att göra en superfin blandning av jorden utan det blev vad jag hittade men det verkade funka bra ändå. Jag lovar att lägga till några bilder sen så kom gärna tillbaka om det saknas bilder här under....

Träning: Jag har mest hållt igång cyklingen och jag kör ju ett program på Zwift. Det är nog rätt bra för jag fick bra resultat förra året så jag kör en repris. Och vi simmar en hel del också men jag har inte fokuserat så mycket på mängden utan är mest nöjd att komma i och köra något varv som är ca. 650 meter. Löpningen har jag mest underhållit med lite snällare löpning och lite efter hur det känns. Dock så har jag testat på lite grand och hållt sällskap med en på träningsintervallerna. Och hon behöver också lite push ibland så det är lite win win. Och när jag försökt att öka så har det känts för mycket så det är perfekt. Sen så hade vi ett celebert besök och det är värt en egen rubrik...

Moa Hjelmer! Ja, Moa Hjelmer kom och ledde en löpskolning och det var riktigt kul och oväntat för en del muskelgrupper. Jag kände av vaderna och några andra fick andra strama muskler. Hursomhelst så var det sporrande och jag hoppas vi kan köra något liknande fler gånger. Nu var det lite trist att många var borta men å andra sidan så har vi ju Corona som vi får ta hänsyn till. 

Enklaresport: Det har varit ett relativt bra drag på Enklaresport men tidigare nämnda Corona har ju också gjort att fler skall motionera och det har gjort att beställningarna ökat rejält. Tyvärr inte enbart positivt då vi ibland inte kunnat leverera men vi har kämpat som sjutton för att ha rätt lagersaldo och kunna erbjuda bra alternativ. Hursomhelst så är det ett globlalt problem. 

Semester: Men lite semester skall vi unna oss och Ullis och jag har ju redan varit iväg på en kortare tripp men nu skall vi åka igen och det blir där det är lite lugnare då jag ju inte vet om jag är i någon riskgrupp för...

Hjärtat: Det är fortfarande lite osäkert vad som händer med mitt hjärta för jag har helt klart ett medfött hjärtfel som förr eller senare gör att jag måste byta aortaklaff då jag annars kommer få problem och i snitt så dör de som har det här specifika hjärtfelet 15-20 år tidigare. Vad jag läst mig till så är det ca. 1,3 % som har det och många är inte heller medvetna om det förrän i väldigt hög ålder eller då man börjar få problem. Jag bråkar iaf lite med sjukvården för jag vill få en duktig hjärtläkare som tar hand om mig och mitt hjärta. Jag har iaf ett väldigt bra bollplank med en som opererat sig och det blev hur bra som helst.

Nöje: Ja, släktkalas får gå under nöje för det har varit mycket besök av Ullis småsyrror och idag var det dessutom kalas för Cornelia och Melissa och det var riktigt trevligt! I övrigt så handlar det om att må bra och njuta av livet! 

Ta hand om er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se