Direktlänk till inlägg 14 juli 2020

Späckat men kul!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare att jag körde igång 12-veckorsprogrammet på Zwift igen. Men jag gör det enkelt för mig och staplar upp det och det tillsammans med lite bilder:

Träningen: Ja eftersom jag nämnde träningen så börjar vi med den. Jag har nu fått konstaterat att jag har en meniskskada i knät igen så det är återhållsamhet och rehab som gäller. Men cykla kan jag göra och lite kortare löpning. Just nu kör jag alltså 12-veckorsprogrammet på Zwift och är precis klar med vecka 4 och börjar idag med vecka 5. Dock är det löpträning ikväll så vi får se om jag skjuter på cyklingen en dag. 

 

Simkurs: Just ja! Ullis fixade hit Micke Rosén och så hade vi en simkurs på en halvdag. Själv var jag supermör från allt tomtarbete kvällen innan och det blev ett par ton grus som skyfflade. Men snart var man igång och vi hade en superdag och enorm tur med vädret. Det var nästan så att man skulle ställt in för prognosen var i princip konstant regn. Men det lilla regn som kom störde ingenting och i pauserna hade vi nästan bara sol. Bra med individuell feedback och Micke är verkligen kungen av open water. En kul dag med mycket skratt och bra övningar!

     


Månadens profil: Ullis och jag kom på att vi borde ha Månadens profil, i löparklubben, och när ingen kom med förslag vem vi skulle börja med så föreslog hon mig. Och det är ju vettigt att börja med huvudtränaren men nu var det ju även jag som skulle sköta intervjuerna... Hmm, jag inser ju också att Instagram har sina begränsningar så det fick bli ett mindre arbete men det blir nog bra. Jag skrev iaf ned lite och hoppas det blev intressant.

 
Tomtarbete: Vi har dragit igång ett arbete med att få till en uteplat till paviljongen och nu råkade vi även dra med området där hammocken står. Jag blev lite orolig att jag tagit på mig för mycket men det tog tid men blev även rätt bra. Några små missar och kanske skulle jag gjort annorlunda på några ställen men som helhet blev det jäkligt bra!

   
Plugg: Jag väntar just nu svar på mina kurser och jag har en reservplats på Hållbart ledarskap. 7,5 hp och det känns lagom den här gången. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se