Direktlänk till inlägg 17 april 2020

Veckoblogg igen, livet rullar på

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov.

Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera att cykla men jag tänkte prova och sjukgymnasten tyckte jag även att cykla var en bra rehabträning. Jag kom upp på cykeln och så länge jag inte provade att stå upp eller något annat ansträngande så fungerade det. Och det fungerade bättre än väntat men jag körde medvetet väldigt lugnt. Det blev 40 minuter och med en så låg snittwatt som 97. Trots det kom jag 17,6 km men det var säkert några ryggar att lägga sig bakom. 

Måndag. Det blev till att ta med sig kryckorna till skolan men jag klarade av att gå utan dem men avlastade lite då jag gick och åt. 

Tisdag. Nu gick det lite bättre att gå och jag valde att åka ned på träningen för att coacha lite. Jag ser att det var många nya på en träningsgrupp som Tanja håller i och där Ullis är med och kör lite. De använder sig av vårat träningsprogram så på något sätt så är de med i klubben iaf. Sen var det nybörjargruppen och idag var det bara Fox-Lena men då fick hon bra coachning av Ullis, som tog hand om träningen. När stora gruppen kom så började jag att coacha och efter att ha fått igång dem så fotade jag lite och lade ut det på nätet och det var poppis. Framförallt blev jag taggad att ta lite bättre bilder och filmer nästa gång. Och nästa gång blir det lite mer fokus på tekniken för det finns det lite att slipa på. 

Onsdag och skolan. En kollega kom inte så jag fick ta hennes lektioner men problemet blir att jag får mindre tid att planera mina lektioner och så kan det nog bli en tid framöver. Samtidigt håller jag på att plugga en hel del och är nu inne i slutuppgiften, själva eximinationen. Vi får väl se hur mycket jag orkar med. Det gick iaf bra och så även på torsdagen. 

Torsdagen. Nu var det uppföljning av knäet och jag satt och väntade i väntrummet och en annan patient blev uppropad men ingen kom och hämtade mig. Men efter 5-8 minuter så kommer en tjej springande och det var visst min sjukgymnast. Jag satt i fel väntrum! :-0 Så nu blev det nog mindre tid för mig, tänkte jag. Det kändes iaf lite stressat men hon verkade nöjd med mina framsteg. Och jag fick lite nya övningar att utföra.

Fredag. Vi körde hårt på förmiddagen och sen precis innan lunch så var det elevens val och många elever ville köra lite idrott och köra lite Kahoot och varför inte. De hade ju jobbat på riktigt bra så vi kör på det, tänkte jag. 

Vi avslutade skoldagen med lite mys och Lilla aktuellt skola men precis innan så körde jag en skämtvideo med träning som gått snett. Tack, Kendris för gott fika. På vägen hem så hoppade jag in på Humbles och köpte lite till familjen också. Och givetvis, upptäckte jag väl hemma, så glömde jag en viktig bok på skolan så det blir snart en tur tillbaka...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 aug 23:00

Måndag och det var alltså dags att börja på nya jobbet, det som kändes som rena rama drömjobbet. Och jag kom till skolan i rätt bra tid. Kanske lite pirrig och jag hälsade på några nya kollegor men det var nästintill bara nya ansikten så det blir lit...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 aug 22:41

Så var det då dags för sista semesterdagen och först blev det akuthjälp för Tim som brände sig i solen. Solkräm till trots så blev han rejält bränd. Men vi har löst det i omgångar och han har tillfälligt flyttat ned i den kallare källaren med alla fl...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 aug 21:00

Lördag och vi stängde butiken för att åka och paddla vid Helg. Och den här gången följde bägge barnen med och det skulle bli så kul! Men man skall inte ha för höga förväntningar, som pappa alltid sade, dock lite modifierat, så man inte blir besviken....

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 aug 23:15


Fredag och Ullis och Gisela skulle köra en halv IM och det var Powerwoman som arrangerade ett virituellt lopp och det är visst det nya så här i Corona-tider. Bägge hade peppat upp sig rejält så motivationen var det inget fel på och jag hade lovat att...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 aug 22:30

Tisdag och vad gjorde vi då? Jo först så röjde jag och Ullis lite på tomten och sedan var det fullt ös ut till Stensund för ltie simning med simgänget. Jag nöjde mig med ett varv som vanligt och det kändes alldeles tillräckligt för jag kom liksom ald...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se