Direktlänk till inlägg 10 april 2020

Sjukgymnasten

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00 Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim sprang ut i boden och hämtade ett par kryckor. Så var det då dags att bege sig till Gnesta men hur skulle det gå att koppla? På grund av stelheten så tog det lite extra tid att komma ut i bilen och jag hoppade fram på kryckorna. Oops, nu var det bara är drygt 20 minuter kvar och så ser jag att tanken lyser rött! :-0 Men det står att jag skall komma 40 km så jag väljer att inte åka och tanka då jag inser hur lång tid det kommer ta i mitt tillstånd. Så börjar jag att åka och tanken visar 35 km. Bara hoppas nu att den håller sig där och att jag klarar av att koppla ned om det kommer något farthinder. Jag hade lite problem i början och hur blir det när jag stelnar till i sätet, tänker jag. Jag försöker köra lite smart och växlar ned i god tid så jag slipper växla i värsta uppförsbacken, som den vid Vårdinga kyrka. Det går bra och sen är det förstås lite bökigt vid stoppskylten men det går också bra. Inne i Gnesta är det lite bökigt men jag slipper möte i de trånga passagerna. Nu framme och jag är klart plågad och får inte ut benet rakt. 

Sjukgymnasten känner och klämmer men verkar inte vara helt på det klara vad det är. Hon är inne på ledbandet eller menisken. Jag är nästan helt säker på att det var ledbandet som delvis, eller helt, gick av. Men eftersom jag fortfarande är relativt stabil, tycker hon, så kanske det inte är ledbandet. Men jag har ju tränat rätt mycket så lite stabiliserande muskler har jag ju runt knät. Nåja. Jag fick ett träningsprogram och jag bokade in ett uppföljningsmöte nästa torsdag och det funkade. Så det var bara att stappla sig in i bilen och åka iväg igen. Nu gick det lite lättare efter att ha rätat ut benet och jag tankade förstås men helt klart stappligt. Hem kom jag också men inte mer än så...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 aug 23:00

Måndag och det var alltså dags att börja på nya jobbet, det som kändes som rena rama drömjobbet. Och jag kom till skolan i rätt bra tid. Kanske lite pirrig och jag hälsade på några nya kollegor men det var nästintill bara nya ansikten så det blir lit...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 aug 22:41

Så var det då dags för sista semesterdagen och först blev det akuthjälp för Tim som brände sig i solen. Solkräm till trots så blev han rejält bränd. Men vi har löst det i omgångar och han har tillfälligt flyttat ned i den kallare källaren med alla fl...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 aug 21:00

Lördag och vi stängde butiken för att åka och paddla vid Helg. Och den här gången följde bägge barnen med och det skulle bli så kul! Men man skall inte ha för höga förväntningar, som pappa alltid sade, dock lite modifierat, så man inte blir besviken....

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 aug 23:15


Fredag och Ullis och Gisela skulle köra en halv IM och det var Powerwoman som arrangerade ett virituellt lopp och det är visst det nya så här i Corona-tider. Bägge hade peppat upp sig rejält så motivationen var det inget fel på och jag hade lovat att...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 aug 22:30

Tisdag och vad gjorde vi då? Jo först så röjde jag och Ullis lite på tomten och sedan var det fullt ös ut till Stensund för ltie simning med simgänget. Jag nöjde mig med ett varv som vanligt och det kändes alldeles tillräckligt för jag kom liksom ald...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se