Direktlänk till inlägg 10 april 2020

Sjukgymnasten

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00 Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim sprang ut i boden och hämtade ett par kryckor. Så var det då dags att bege sig till Gnesta men hur skulle det gå att koppla? På grund av stelheten så tog det lite extra tid att komma ut i bilen och jag hoppade fram på kryckorna. Oops, nu var det bara är drygt 20 minuter kvar och så ser jag att tanken lyser rött! :-0 Men det står att jag skall komma 40 km så jag väljer att inte åka och tanka då jag inser hur lång tid det kommer ta i mitt tillstånd. Så börjar jag att åka och tanken visar 35 km. Bara hoppas nu att den håller sig där och att jag klarar av att koppla ned om det kommer något farthinder. Jag hade lite problem i början och hur blir det när jag stelnar till i sätet, tänker jag. Jag försöker köra lite smart och växlar ned i god tid så jag slipper växla i värsta uppförsbacken, som den vid Vårdinga kyrka. Det går bra och sen är det förstås lite bökigt vid stoppskylten men det går också bra. Inne i Gnesta är det lite bökigt men jag slipper möte i de trånga passagerna. Nu framme och jag är klart plågad och får inte ut benet rakt. 

Sjukgymnasten känner och klämmer men verkar inte vara helt på det klara vad det är. Hon är inne på ledbandet eller menisken. Jag är nästan helt säker på att det var ledbandet som delvis, eller helt, gick av. Men eftersom jag fortfarande är relativt stabil, tycker hon, så kanske det inte är ledbandet. Men jag har ju tränat rätt mycket så lite stabiliserande muskler har jag ju runt knät. Nåja. Jag fick ett träningsprogram och jag bokade in ett uppföljningsmöte nästa torsdag och det funkade. Så det var bara att stappla sig in i bilen och åka iväg igen. Nu gick det lite lättare efter att ha rätat ut benet och jag tankade förstås men helt klart stappligt. Hem kom jag också men inte mer än så...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 7 april 20:15

Så var det tisdag och det var som vanligt full fart. Bra drag på Enklaresport så jag hann inte med så mycket mer men tanken var att jag skulle plugga ikapp lite. Men snart nog hade jag både hunnit äta lunch och kollat på någon gammal Champions League...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se