Direktlänk till inlägg 7 april 2020

NEEEJ!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 7 april 20:15

Så var det tisdag och det var som vanligt full fart. Bra drag på Enklaresport så jag hann inte med så mycket mer men tanken var att jag skulle plugga ikapp lite. Men snart nog hade jag både hunnit äta lunch och kollat på någon gammal Champions League-match, med Tim. Det var kul och visst var det Henke Larsson som dök upp från avbytarbänken och assisterade till två mål så att bucklan kunde bärgas. Tim hade full koll innan och jag blir så imponerad över alla hans fotbollskunskaper. Sen tänkte jag trampa lite på Zwift för visst skulle jag väl klara av att jogga med nybörjargruppen och sen få igång huvudgruppen. Jag hade förresten dragit iväg ett meddelande till en på SN (Södermanlands Nyheter) om att vi kör med säker löpträning och att det nog skulle komma rätt många ikväll. Jag fick till svar att de hellre, iaf initialt, ville ha med mig och mina tips om säker träning. Okey, tänkte jag. Det funkar väl. Och så skulle det bli ett större reportage senare. Jag kör lite cykel iaf och det blir 31 minuter och 17,6 km. Jag började lugnt och sedan ökade jag. 

Sen kom Ullis hem och åt lite fort. Jag skulle komma ned senare men Ullis skulle börja och springa lite med Tanja. 

Jag bestämmer mig för att ta bågen ned då jag vet att det är mycket skräp i bilen och jag kände inte för att slänga det idag. Kanske var det lathet, eller så började jag bli sliten. Hursomhelst så byter jag om och snart är jag på bågen och iväg. Väl framme så skrämmer jag några tjejer med att gasa på lite och de verkar bara tyckte att det var roligt. Eller så var de bara artiga. Det visade sig att Ullis och Tanja sprungit med ett gäng innebandytjejer. Jag gör mig klar och skall börja jogga med nybörjargruppen men det gör ont på insida knä och jag får heller inte igång pulsen så snart får jag gå en bit. Men jag tar det med ro och tänker att jag snart är igång. Så lite löpskolning och knät värker fortfarande lite men det verkar funka. Så är vi då igång med intervallerna och jag väljer att springa med Fox-Lena och jag peppar henne. Snart i mål och det är nog bara tio meter kvar när det bara hugger till i utsida knä! Det känns som något bara "snappar" av! Lite av en gummisnoddskänsla och jag stappar skrikandes mot gräset och undrar vad fan som hände. Många såg när det hände och de ser fundersamt på mig och jag själv funderar. Det känns ju inte så mycket när jag inte gör ngt men jag känner omgående att jag inte kan springa mer. Oops! Vad var det där, tänkte jag. Jag försöker stretcha men det gör ingen skillnad och jag känner mig instabil. Jag fortsätter peppa de som springer och nu börjar det fyllas på med folk. Jag hälsar alla välkomna och förklarar hur det skall gå till och hur vi skall springa säkert, med tanke på Corona. Det går bra men jag har svårt att visa alla övningar och jag får skippa de mest utmanande för knät. Sen är alla igång och jag fotar lite och märker att många startat för hårt men killarna borde vara vana så de sade jag inte till utan inriktade mig mer på tjejerna som inte varit med så mycket. Så de inte känner sig värdelösa då klubban kommer. Det är ju lätt hänt. Sen, när vi ser att allting flyter på, så åker jag och Ullis hemåt. Det går rätt bra att åka hojen men jag känner lite lätt panik då jag skall stanna och få ned stödet. Vad sjutton har hänt med knät. Det här verkar vara allvarligt och jag går in. Fortfarande så går det att gå men hur skall det bli imorgon...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 aug 23:00

Måndag och det var alltså dags att börja på nya jobbet, det som kändes som rena rama drömjobbet. Och jag kom till skolan i rätt bra tid. Kanske lite pirrig och jag hälsade på några nya kollegor men det var nästintill bara nya ansikten så det blir lit...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 aug 22:41

Så var det då dags för sista semesterdagen och först blev det akuthjälp för Tim som brände sig i solen. Solkräm till trots så blev han rejält bränd. Men vi har löst det i omgångar och han har tillfälligt flyttat ned i den kallare källaren med alla fl...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 aug 21:00

Lördag och vi stängde butiken för att åka och paddla vid Helg. Och den här gången följde bägge barnen med och det skulle bli så kul! Men man skall inte ha för höga förväntningar, som pappa alltid sade, dock lite modifierat, så man inte blir besviken....

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 aug 23:15


Fredag och Ullis och Gisela skulle köra en halv IM och det var Powerwoman som arrangerade ett virituellt lopp och det är visst det nya så här i Corona-tider. Bägge hade peppat upp sig rejält så motivationen var det inget fel på och jag hade lovat att...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 aug 22:30

Tisdag och vad gjorde vi då? Jo först så röjde jag och Ullis lite på tomten och sedan var det fullt ös ut till Stensund för ltie simning med simgänget. Jag nöjde mig med ett varv som vanligt och det kändes alldeles tillräckligt för jag kom liksom ald...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se