Direktlänk till inlägg 6 april 2020

Plugg och lite zwift

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 6 april 19:45

Måndag morgon och hyfsat pigg. Igår kväll så skulle jag ju ha lämnat in en uppgift men jag kunde inte ens hålla ögonlocken öppna. Jag låg i sängen med min dator men jag kom inte ens så långt som att logga in och då betyder kursen ändå väldigt mycket för mig. Och jag skall inte vara tjatig men jag är övertygad om att allt hänger ihop med problemet med hjärtat. Det som gör att läkarna ännu inte tar mina problem på allvar är nog att diagnosen (bikuspid aortaklaff)  ännu inte är nedklottrad i journalen, av någon konstig anledning. En hjärtläkare på Hjärt -och kärlkliniken, i Södertälje, har iaf kollat på mina gamla TEE-bilder och sagt att jag har det. Det behöver ju inte betyda så mycket ännu men jag har iaf mer och mer symptom. Hursomhelst så var jag nu piggare och tog mig an uppgifter med mer entusiasm. Kanske lite väl entusiastisk så jag läste inte instruktionerna så noga. Men nu skulle uppgiften snabbt in. Så relativt snabbt var jag klar och så var den inne. Bara hoppas jag inte missförstått något. 

Sen upp och Tim fixade lite lunch och sen var det en hel del jobb med Enklaresport. I Corona-tider så är det faktiskt mer jobb för oss då många går över till internetshoppar. 

Mot kvällen ville jag få till lite cykling så det blev ett halvhårt pass på Watopia-banan (Tick Tock) och jag höll lite över 35 km/h men mycket ryggar. Kul och jag både gav rygg och tog. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 aug 23:00

Måndag och det var alltså dags att börja på nya jobbet, det som kändes som rena rama drömjobbet. Och jag kom till skolan i rätt bra tid. Kanske lite pirrig och jag hälsade på några nya kollegor men det var nästintill bara nya ansikten så det blir lit...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 aug 22:41

Så var det då dags för sista semesterdagen och först blev det akuthjälp för Tim som brände sig i solen. Solkräm till trots så blev han rejält bränd. Men vi har löst det i omgångar och han har tillfälligt flyttat ned i den kallare källaren med alla fl...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 aug 21:00

Lördag och vi stängde butiken för att åka och paddla vid Helg. Och den här gången följde bägge barnen med och det skulle bli så kul! Men man skall inte ha för höga förväntningar, som pappa alltid sade, dock lite modifierat, så man inte blir besviken....

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 aug 23:15


Fredag och Ullis och Gisela skulle köra en halv IM och det var Powerwoman som arrangerade ett virituellt lopp och det är visst det nya så här i Corona-tider. Bägge hade peppat upp sig rejält så motivationen var det inget fel på och jag hade lovat att...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 aug 22:30

Tisdag och vad gjorde vi då? Jo först så röjde jag och Ullis lite på tomten och sedan var det fullt ös ut till Stensund för ltie simning med simgänget. Jag nöjde mig med ett varv som vanligt och det kändes alldeles tillräckligt för jag kom liksom ald...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se