Direktlänk till inlägg 6 april 2020

Plugg och lite zwift

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 6 april 19:45

Måndag morgon och hyfsat pigg. Igår kväll så skulle jag ju ha lämnat in en uppgift men jag kunde inte ens hålla ögonlocken öppna. Jag låg i sängen med min dator men jag kom inte ens så långt som att logga in och då betyder kursen ändå väldigt mycket för mig. Och jag skall inte vara tjatig men jag är övertygad om att allt hänger ihop med problemet med hjärtat. Det som gör att läkarna ännu inte tar mina problem på allvar är nog att diagnosen (bikuspid aortaklaff)  ännu inte är nedklottrad i journalen, av någon konstig anledning. En hjärtläkare på Hjärt -och kärlkliniken, i Södertälje, har iaf kollat på mina gamla TEE-bilder och sagt att jag har det. Det behöver ju inte betyda så mycket ännu men jag har iaf mer och mer symptom. Hursomhelst så var jag nu piggare och tog mig an uppgifter med mer entusiasm. Kanske lite väl entusiastisk så jag läste inte instruktionerna så noga. Men nu skulle uppgiften snabbt in. Så relativt snabbt var jag klar och så var den inne. Bara hoppas jag inte missförstått något. 

Sen upp och Tim fixade lite lunch och sen var det en hel del jobb med Enklaresport. I Corona-tider så är det faktiskt mer jobb för oss då många går över till internetshoppar. 

Mot kvällen ville jag få till lite cykling så det blev ett halvhårt pass på Watopia-banan (Tick Tock) och jag höll lite över 35 km/h men mycket ryggar. Kul och jag både gav rygg och tog. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se