Direktlänk till inlägg 5 april 2020

Veckoblogg igen, fokus på cykling

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 5 april 23:00

Söndag kväll och jag har återigen inte lyckats blogga något i veckan. Det innebär ju förstås att mycket har glömts bort så det blir mer en sammanfattning. Det blev hela nio (!) pass cykel men några av passen går ju i varandra så det handlar snarare om sju pass, om jag inte minns fel. Jag orkar heller inte kolla efter. Det var rejält uppblandat i farter och det utmynnade i att jag kom upp i hela 17 mil. Och jisses vad mycket folk det är som är ute på Zwift nu. Ibland över 20 000 personer samtidgt. Men iaf, 17 mil. Det är rekord på slutet. Förut så låg jag ju över 18 mil varje vecka men sedan hösten så har det nog inte varit så mycket alls. Hursomhelst så fick Ullis med mig på ett Core-pass, i onsdags, och jag hade träningsvärk i flera dagar. Som vanligt på slutet. Men håller man upp med någon träning så märks det. På hjärt-fronten så har jag lämnat blodprov två gånger och jag fick en ny läkare som verkar ta mina problem på allvar. Problemet är att jag fortfarande har så pass bra värden så det känns som jag inte riktigt tas på allvar. Men av mina kära "bror" Sjöströmmaren så fick jag kontakt med en kille som varit med om samma resa och när han skrev om vad han varit med om så satt jag och Ullis och bara gapade. Det var precis samma symptom och när jag tar upp vad jag känt så var det snarare han som gapade. Han menar på att det aldrig gick så långt och när han väl kom in för operation så hade de sagt att det var i grevens tid. Hade han dröjdt 3-4 veckor till så kunde det varit försent. Nu har ju jag å andra sidan kanske bättre flöden på hjärtat, det verkar inte läcka eller så. Men saker som att jag tappat talet och nästintill förlorat medvetandet samt yrsel och enorm trötthet är ju klara indikationer på att något inte står rätt till. Och har jag otur så smäller det till ordentligt innan jag fått hjälp.

Jag kände också att jag missat en hel del med pluggandet men en uppgift var ju fältstudier och hur mycket jag än skulle velat få till det så kändes det omöjligt. Iaf i de här tiderna. Och när skulle jag gjort det? På min planeringstid då förstås men det är inte det enklaste. Tanken med att studera på distans var att studera på kvällarna och helgerna och inte samtidigt som jag jobbade. Så det störde mig en hel del men jag tror vi fick lite uppskov på det. Sen var det en annan uppgift och den skulle visst vara klar på söndagen och jag tänkte ta det mot kvällen men vad händer? Jo, jag blir skittrött, no surprise, Sherlock! Jag får helt enkelt sitta med det imorgon bitti...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 aug 23:00

Måndag och det var alltså dags att börja på nya jobbet, det som kändes som rena rama drömjobbet. Och jag kom till skolan i rätt bra tid. Kanske lite pirrig och jag hälsade på några nya kollegor men det var nästintill bara nya ansikten så det blir lit...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 aug 22:41

Så var det då dags för sista semesterdagen och först blev det akuthjälp för Tim som brände sig i solen. Solkräm till trots så blev han rejält bränd. Men vi har löst det i omgångar och han har tillfälligt flyttat ned i den kallare källaren med alla fl...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 aug 21:00

Lördag och vi stängde butiken för att åka och paddla vid Helg. Och den här gången följde bägge barnen med och det skulle bli så kul! Men man skall inte ha för höga förväntningar, som pappa alltid sade, dock lite modifierat, så man inte blir besviken....

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 aug 23:15


Fredag och Ullis och Gisela skulle köra en halv IM och det var Powerwoman som arrangerade ett virituellt lopp och det är visst det nya så här i Corona-tider. Bägge hade peppat upp sig rejält så motivationen var det inget fel på och jag hade lovat att...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 aug 22:30

Tisdag och vad gjorde vi då? Jo först så röjde jag och Ullis lite på tomten och sedan var det fullt ös ut till Stensund för ltie simning med simgänget. Jag nöjde mig med ett varv som vanligt och det kändes alldeles tillräckligt för jag kom liksom ald...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se