Direktlänk till inlägg 18 januari 2020

En räkmacka i Gnesta

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 18 jan 21:45

Lördag och det var mycket rolig sport på teve men efter ett tag var Ullis sugen på att åka lite bil och varför inte göra slut på ett presentkort från Gnesta kommun. Sagt och gjort. 250 kronor i julklapp kan ju vara trevligt att sätta sprätt på och vi styrde bilen mot Gnesta och efter lite velande så satt vi snart på Gustafsvik och åt räksmörgås och drack lite kaffe. Det var riktigt gott och jag hälsade på en gammal trevlig kollega. Sen hem och jag fick för mig att städa lite i butiken och sen, mot kvällen var jag också sugen på att träna. Ullis var också sugen men kände sig lite hängig och avböjde. Men jag tänkte rulla en timme och efter en liten stund så ser jag att det är group ride på gång och varför inte hänga på. De flesta jag såg var tuffa tävlingar men när jag såg ett återhämtningspass, som Herd, höll i så joinade jag. Jag hann precis och snart var vi igång och det var jättelugnt. Fokus låg på att hålla mig nära ledaren och det var nog smart då det var så lågt tempo och det var alldeles för lätt att köra på lite för hårt. Jag körde hårt vid två spurter och lyckades visst trycka över 700 watt på den första och det var rekord. Jag är dock inte helt säker på att jag verkligen tryckte allt jag hade och det kan ha varit en glädjemätning. För övrigt var det flera rekord och alla var så snälla och trots att min egen Companion-app strulade för jämnan så fick jag rekord i antal likes. Det kändes, trots att det är lite ytligt, rätt bra och man får vara glad för det lilla! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se