Direktlänk till inlägg 18 januari 2020

En räkmacka i Gnesta

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 18 jan 21:45

Lördag och det var mycket rolig sport på teve men efter ett tag var Ullis sugen på att åka lite bil och varför inte göra slut på ett presentkort från Gnesta kommun. Sagt och gjort. 250 kronor i julklapp kan ju vara trevligt att sätta sprätt på och vi styrde bilen mot Gnesta och efter lite velande så satt vi snart på Gustafsvik och åt räksmörgås och drack lite kaffe. Det var riktigt gott och jag hälsade på en gammal trevlig kollega. Sen hem och jag fick för mig att städa lite i butiken och sen, mot kvällen var jag också sugen på att träna. Ullis var också sugen men kände sig lite hängig och avböjde. Men jag tänkte rulla en timme och efter en liten stund så ser jag att det är group ride på gång och varför inte hänga på. De flesta jag såg var tuffa tävlingar men när jag såg ett återhämtningspass, som Herd, höll i så joinade jag. Jag hann precis och snart var vi igång och det var jättelugnt. Fokus låg på att hålla mig nära ledaren och det var nog smart då det var så lågt tempo och det var alldeles för lätt att köra på lite för hårt. Jag körde hårt vid två spurter och lyckades visst trycka över 700 watt på den första och det var rekord. Jag är dock inte helt säker på att jag verkligen tryckte allt jag hade och det kan ha varit en glädjemätning. För övrigt var det flera rekord och alla var så snälla och trots att min egen Companion-app strulade för jämnan så fick jag rekord i antal likes. Det kändes, trots att det är lite ytligt, rätt bra och man får vara glad för det lilla! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se