Direktlänk till inlägg 17 januari 2020

Spännande Tabata och sen lite simning

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 jan 21:30

Fredag och vi avslutade sedvanligt med lite gofika i klassrummet. Jag stötte redan på morgonen på Tvilling-Felan, som hade bakat. Fast det visade sig senare att det snarare var mamman som stod för bakandet men det är ändå ett trevligt inslag och många elever tar sig tid och försöker att baka eller gör iaf en hel del själva. Hursomhelst så var det en bra skoldag med ett undantag men det löste sig till slut. Väl hemma så var det snart dags för mig och Ullis och snart var vi på plats på Safiren. Men nu var det visst inte Piff som skulle hålla i passet utan det var tuffe Elin. Hon kör rätt hårt och jag var lite orolig för min ömma rygg men de mesta övningarna gick bra och pulsen var hög. Riktigt kul pass och man triggade varandra. Jag körde dock kontrollerat men är nöjd med passet och insatsen. 

Efter passet så var det simning som hjälpte och vi hade hyfsat tur med antalet simmande. Jag höll igen lite och siktade på att få ett bra flyt i själva simningen och det kändes rätt bra. En kilometer räckte och det är skönt att få igång lite kontinuitet i träningen. Efter simningen så gick Ullis och jag till varmpoolen och jag försökte träna lite på att volta i vattnet men det är ju stört omöjligt. Iaf för mig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se