Direktlänk till inlägg 17 januari 2020

Spännande Tabata och sen lite simning

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 jan 21:30

Fredag och vi avslutade sedvanligt med lite gofika i klassrummet. Jag stötte redan på morgonen på Tvilling-Felan, som hade bakat. Fast det visade sig senare att det snarare var mamman som stod för bakandet men det är ändå ett trevligt inslag och många elever tar sig tid och försöker att baka eller gör iaf en hel del själva. Hursomhelst så var det en bra skoldag med ett undantag men det löste sig till slut. Väl hemma så var det snart dags för mig och Ullis och snart var vi på plats på Safiren. Men nu var det visst inte Piff som skulle hålla i passet utan det var tuffe Elin. Hon kör rätt hårt och jag var lite orolig för min ömma rygg men de mesta övningarna gick bra och pulsen var hög. Riktigt kul pass och man triggade varandra. Jag körde dock kontrollerat men är nöjd med passet och insatsen. 

Efter passet så var det simning som hjälpte och vi hade hyfsat tur med antalet simmande. Jag höll igen lite och siktade på att få ett bra flyt i själva simningen och det kändes rätt bra. En kilometer räckte och det är skönt att få igång lite kontinuitet i träningen. Efter simningen så gick Ullis och jag till varmpoolen och jag försökte träna lite på att volta i vattnet men det är ju stört omöjligt. Iaf för mig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se