Direktlänk till inlägg 16 januari 2020

Kom i tid

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 16 jan 22:00

Torsdag och en bra dag i skolan. Väl hemma så hade vi lite tid innan det var dags att bege sig mot träningen. Ryggen kändes fortfarande av och det är helt tydligt att det inte var ett vanligt ryggskott utan mer en ordentlig sträckning. Idag kom vi iväg i tid och det är som vanligt Putte och Nickwar som är där. Vi gör en snabb uppvärmningsplan och snart är vi vid backen och nu är det bara att tagga igång. Jag har förklarat att det viktigaste är styrkan, och inte flåset, idag. Men det känns som det går i rätt bra fart men jag är hoppfull att kunna hålla i länge. Men efter de inledande två löpningarna så är det Putte som tar täten och troligtvis så ökade han, säkert omedvetet, takten och det är senare som en klubba. All luft går ut mig och jag trampar luft och jag bryter vid 200 meter istället för vid 300 meter. Asch då, tänker jag. Men jag grämer mig inte utan kör vidare själv. Ullis tuffar förbi mig då hon kör längre och grabbarna kör sina 300 meter själva. Men efter fem stycken 200-ingar så är jag rätt nöjd och joggar medan Ullis blir klar med sina intervaller. Snart är alla klara och jag är rejält sliten och joggar direkt mot Safiren medan de andra kör en längre nedjogg. Kanske påverkade det att Primetime skulle starta också men skall sanningen fram så var jag riktigt trött. Idag gick det inte riktigt och ryggen är heller inte tip top. Hur det gick med Primetime kan vi strunta i... ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se