Direktlänk till inlägg 16 januari 2020

Kom i tid

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 16 jan 22:00

Torsdag och en bra dag i skolan. Väl hemma så hade vi lite tid innan det var dags att bege sig mot träningen. Ryggen kändes fortfarande av och det är helt tydligt att det inte var ett vanligt ryggskott utan mer en ordentlig sträckning. Idag kom vi iväg i tid och det är som vanligt Putte och Nickwar som är där. Vi gör en snabb uppvärmningsplan och snart är vi vid backen och nu är det bara att tagga igång. Jag har förklarat att det viktigaste är styrkan, och inte flåset, idag. Men det känns som det går i rätt bra fart men jag är hoppfull att kunna hålla i länge. Men efter de inledande två löpningarna så är det Putte som tar täten och troligtvis så ökade han, säkert omedvetet, takten och det är senare som en klubba. All luft går ut mig och jag trampar luft och jag bryter vid 200 meter istället för vid 300 meter. Asch då, tänker jag. Men jag grämer mig inte utan kör vidare själv. Ullis tuffar förbi mig då hon kör längre och grabbarna kör sina 300 meter själva. Men efter fem stycken 200-ingar så är jag rätt nöjd och joggar medan Ullis blir klar med sina intervaller. Snart är alla klara och jag är rejält sliten och joggar direkt mot Safiren medan de andra kör en längre nedjogg. Kanske påverkade det att Primetime skulle starta också men skall sanningen fram så var jag riktigt trött. Idag gick det inte riktigt och ryggen är heller inte tip top. Hur det gick med Primetime kan vi strunta i... ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se