Direktlänk till inlägg 15 januari 2020

Simning och Core

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 15 jan 20:15

Onsdag och en bra dag på skolan. Sen var det möte men då hade jag en läkartid för kroppen har inte fungerat som den skall, på sistone. Ullis måste bli rejält trött på mig som gärna vill älta mitt "fantastiska" lopp i höstas. Förutom en lite strulig simning så fungerade ju allting jättebra, trots opererad fot. Men efter det så har det strulat lite med kroppen och jag har definitivt mina funderingar till varför. Och nu kände jag att det var dags att konfrontera det på flera sätt. Bland det första var att kolla upp så det inte är något allvarligt med kroppen. Med tanke på min släkts hjärthistorik så "skämtar" man inte bort det utan vidare. Så fort in i bilen och sen försöka sig på att anmäla sig i receptionen på rätt sätt. Jag hälsar på en elev, som jag känner igen men som jag själv inte har haft, och hon är alltid så trevlig och hälsar tillbaka. Snart så kallas jag in och berättar att jag inte får igång kroppen då jag tränar. Att jag känt mig lite låg berättar jag inte för jag tyckte att mina pulsdata, vid träning, talade för sig själv. Men han verkar nästan prata bort det och menade att man inte kunde lita så mycket på pulsklockorna. Jag blev lite paff för är det något jag har koll på efter ca. 35 års intensivt tränande så är det pulsen. Dock så är ju ett EKG mycket mer exakt och du får verkligen se pulskurvan ordentligt med under- och övertryck m.m Och jisses vad extraslag jag nu fått. Så något är inte som det skall. Varannan gång så var det nu ett extraslag och helt klart så är inte hela systemet helt okey. Förut har jag haft vid vissa pulsintervaller men nu var det konstant vid vila. Ajdå! Jag skulle iaf komma tillbaka imorgon för ett blodprov. Sen tillbaka till skolan och nu var det möte. Efter mötet så var det fort hem och jag skjutsade Myren och Ullan men sade att jag tyvärr bara kunde släppa dem efter vägen men det gick bra. Väl hemma så åt vi lite mindre och sen traskade vi alla bort till gymmet. Ullis och jag simmade en tusing först och det känns bättre och bättre och det känns som att det är på gång att lossna. Nice! Sen in i duschen och ned till Coren. Bra fart och jag kunde köra nästan allt, iaf efter lite uppvärmning så mitt ryggonda kanske är på gång att släppa. Bra träningsdag och sen lite mys hemmavid. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se