Direktlänk till inlägg 15 januari 2020

Simning och Core

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 15 jan 20:15

Onsdag och en bra dag på skolan. Sen var det möte men då hade jag en läkartid för kroppen har inte fungerat som den skall, på sistone. Ullis måste bli rejält trött på mig som gärna vill älta mitt "fantastiska" lopp i höstas. Förutom en lite strulig simning så fungerade ju allting jättebra, trots opererad fot. Men efter det så har det strulat lite med kroppen och jag har definitivt mina funderingar till varför. Och nu kände jag att det var dags att konfrontera det på flera sätt. Bland det första var att kolla upp så det inte är något allvarligt med kroppen. Med tanke på min släkts hjärthistorik så "skämtar" man inte bort det utan vidare. Så fort in i bilen och sen försöka sig på att anmäla sig i receptionen på rätt sätt. Jag hälsar på en elev, som jag känner igen men som jag själv inte har haft, och hon är alltid så trevlig och hälsar tillbaka. Snart så kallas jag in och berättar att jag inte får igång kroppen då jag tränar. Att jag känt mig lite låg berättar jag inte för jag tyckte att mina pulsdata, vid träning, talade för sig själv. Men han verkar nästan prata bort det och menade att man inte kunde lita så mycket på pulsklockorna. Jag blev lite paff för är det något jag har koll på efter ca. 35 års intensivt tränande så är det pulsen. Dock så är ju ett EKG mycket mer exakt och du får verkligen se pulskurvan ordentligt med under- och övertryck m.m Och jisses vad extraslag jag nu fått. Så något är inte som det skall. Varannan gång så var det nu ett extraslag och helt klart så är inte hela systemet helt okey. Förut har jag haft vid vissa pulsintervaller men nu var det konstant vid vila. Ajdå! Jag skulle iaf komma tillbaka imorgon för ett blodprov. Sen tillbaka till skolan och nu var det möte. Efter mötet så var det fort hem och jag skjutsade Myren och Ullan men sade att jag tyvärr bara kunde släppa dem efter vägen men det gick bra. Väl hemma så åt vi lite mindre och sen traskade vi alla bort till gymmet. Ullis och jag simmade en tusing först och det känns bättre och bättre och det känns som att det är på gång att lossna. Nice! Sen in i duschen och ned till Coren. Bra fart och jag kunde köra nästan allt, iaf efter lite uppvärmning så mitt ryggonda kanske är på gång att släppa. Bra träningsdag och sen lite mys hemmavid. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se