Direktlänk till inlägg 23 oktober 2019

Hyfsat lugnt Gruppass blev helvetspass! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 23 oktober 2019 23:00

Onsdag och det föll sig så att jag och Ullis hoppade Coren utan satte oss och cyklade på Zwift istället. Eller Zwiftade som har blivit vårat, och säkert andras?, ord. Jag ser att det är ett gruppass på gång och det skall ligga mellan 1,7-2,0 watt/kg. Och det skall ju vara görbart, även för Ullis. Men nu har ju Ullis fått ett rejält lyft och jag säkert tappat en del så är det någon som kommer få det tufft så är det nog jag. Tänte jag, iaf. Som vanligt så får vi stressa för att hinna till starten och PANG så var vi då iväg och jag trycker som vanligt på ibörjan så man är med. Ibland är det en rätt dålig gruppledare och då brukar de inte ta det lugnt ibörjan. Och det kan bli luckor. Nu var både jag och Ullis med rätt bra men visst f-n går det hårt! tänker jag. Vi ligger och pressar rätt hårt och snart börjar det tasslas, i grupp-chatten. Och ledaren tjatar om att han ligger på 1,7-2,0 men det var rent skitsnack. Jag såg han nästan hela tiden och det var snarare ett snitt på 2,2-2,3 konstant. Kanske, kanske att det var under 2 någon enstaka gång men det var nog bara då han chattade och då sänkte omedvetet. Vid runt 20 minuter så hörs Ullis muttra alltmer och jag orkade inte ens prata och jag var tokslut! Då var det ett allmänt uppror och farten sänktes då och det var tacknämligt! :-0 Så nu kom en längre period med lite lägre tempo och i princip så höll vi det resten av passet och det blev en timme och vi kom 36,1 km, vilket alltså också blev snittet. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se