Direktlänk till inlägg 23 oktober 2019

Hyfsat lugnt Gruppass blev helvetspass! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 23 oktober 2019 23:00

Onsdag och det föll sig så att jag och Ullis hoppade Coren utan satte oss och cyklade på Zwift istället. Eller Zwiftade som har blivit vårat, och säkert andras?, ord. Jag ser att det är ett gruppass på gång och det skall ligga mellan 1,7-2,0 watt/kg. Och det skall ju vara görbart, även för Ullis. Men nu har ju Ullis fått ett rejält lyft och jag säkert tappat en del så är det någon som kommer få det tufft så är det nog jag. Tänte jag, iaf. Som vanligt så får vi stressa för att hinna till starten och PANG så var vi då iväg och jag trycker som vanligt på ibörjan så man är med. Ibland är det en rätt dålig gruppledare och då brukar de inte ta det lugnt ibörjan. Och det kan bli luckor. Nu var både jag och Ullis med rätt bra men visst f-n går det hårt! tänker jag. Vi ligger och pressar rätt hårt och snart börjar det tasslas, i grupp-chatten. Och ledaren tjatar om att han ligger på 1,7-2,0 men det var rent skitsnack. Jag såg han nästan hela tiden och det var snarare ett snitt på 2,2-2,3 konstant. Kanske, kanske att det var under 2 någon enstaka gång men det var nog bara då han chattade och då sänkte omedvetet. Vid runt 20 minuter så hörs Ullis muttra alltmer och jag orkade inte ens prata och jag var tokslut! Då var det ett allmänt uppror och farten sänktes då och det var tacknämligt! :-0 Så nu kom en längre period med lite lägre tempo och i princip så höll vi det resten av passet och det blev en timme och vi kom 36,1 km, vilket alltså också blev snittet. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se