Direktlänk till inlägg 22 oktober 2019

Supertusing och Olgor

Av Niclas Bernhardsson - 22 oktober 2019 22:45

Tisdag och mycket med både plugg och jobb samt allmänt sliten. Så efter skolan så var det då dags att pallra sig bort till löparbanan. Jag skulle iaf springa med nybörjargruppen och förstås coacha dem. Idag var det en Supertusing, som stod på schemat, och det är alltid kul. Vi joggade upp rätt ordentligt och sedan en del löpskolning innan det var dags. Jag tog det lite lugnt och sen joggade vi ned och tog vårat sedvanliga kort. Efter det så var det dags för huvudgruppen och jag valde att köra uppjogg och sedan löpskolningen tillsammans med de andra. Sedan joggade jag lite då de andra körde Olgor. Men jag hann inte så långt förrän det blev helt svart på banan. Timern räckte visst bara en halvtimme så det blev kolsvart och jag avbröt mitt pass och försökte få ordning på belysningen. Det tog väl minst tio minuter innan det blev ljust igen och de andra fick springa i mörkret. Sedan filmade jag lite och kunde analysera lite löpsteg. Det finns oftast något att slipa på men nu sprang alla riktigt bra. Det var bara några enstaka gånger jag ropade till och tipsade lite. Riktigt kul att se allas framsteg. Efter ett bra tag så kom då Ullis och Tanjis tillbaka från sin runda och jag och Ullis åkte hemåt. Så ett rätt kort pass för mig men så blir det ibland och jag var ju fortfarande inte återställd. Nu har Ullis börjat tjata på mig att jag borde kolla upp det. Hmm... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se