Direktlänk till inlägg 21 oktober 2019

Premiärstakning och lite gym

Av Niclas Bernhardsson - 21 oktober 2019 22:00

Måndag och väl framme på jobbet så visade det sig att jag skulle hålla i morgonmötet men jag kände verkligen inte för det. Jag har nog aldrig varit så upprörd och det hade nog inte blivit så bra utfall på det. Så jag frågade en kollega, lite försiktigt, om inte hon kunde ta hand om mötet. Och det var inga problem så då kunde jag släppa det. Sen pratade jag lite snabbt med min chef och hon skulle rodda lite i vad som kunde ha hänt. Sen, efter någon timme, så kom chefen förbi och det visade sig att det blivit något kraftigt missförstånd och jag kunde utan problem släppa allt. Så skönt och det var bara att försöka lyda rådet. Och ju längre tiden gick ju bättre gick det och jag åkte från jobbet vid gott mod och såg fram emot lite träning. Ullis var inbokad på ett pass men det var fullt så jag traskade bort, med Ullis, men inställd på lite annan träning. Jag ställde mig först vid stakmaskinen och jag ställde maskinen på 5 km och körde lite lugnt med Def Leppard i lurarna. Men maskinen stod utanför själva gymmet, typ mitt i gången, så många såg mig och några bekanta kom förbi och pratade lite. Det var kul och inget som gjorde något då jag bara körde lugnt. På den ena maskinen var batteriet nästan slut och på den andra var man tvungen att spänna fast sig så dricka fick jag göra senare. Det blev strax under 23 minuter och det fick duga. Ingen pulsmätare men skulle tippa på lite under 80% av max. Sen in till gymmet och där körde jag två rundor med lite rotatorcuffsträning, tricepspress, axelträning och sen lite bicepscurl. Därefter blev det ryggdrag, magcrunch i maskin, bänkpress i maskin och även det två rundor och avslutningsvis lite hälrehab. Nice!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se