Direktlänk till inlägg 30 september 2019

Stark bål

Av Niclas Bernhardsson - 30 september 2019 22:30

Måndag och om jag inte minns helt fel så var det mycket som hände på jobbet. Mycket nya direktiv och det skapade en viss oro. Det är aldrig bra om det händer för mycket och speciellt inte om det även är osäkra direktiv som kommer. Hursomhelst så gick det rätt bra med klassen, iaf som jag kommer ihåg det. Note to my self! Skriv i bloggen lite snabbare! Men väl hemma så märkte vi, dvs jag och Ullis, att vi både fått tid på Coren. Så vi traskade dit efter maten och jag försökte smyga till mig några extra mattor, då det är skönare för svanskotan. Sen var vi igång och jag kände mig ovanligt stark och minimerade vilan mellan övningarna. Speciellt då det var plankan. Det kändes som jag kunde stå hur länge som helst. Men visst kändes det på slutet. Och det var sjukt mycket fokus på magen, idag. Pust! Sen hem och titta på VM. Idag var det diskusfinal, med Daniel Ståhl som favorit. Jag skulle vilja säga storfavorit men känslan är att han ibland viker ned sig vid stora finaler. Men i år har han väl bara fått stryk en gång, va? Hursomhelst så vann han och vad skönt! Både för honom och kul att se glädjen! :-) Sen var det 5000 meter herrar och så långa herrar finns väl inte? Fast springa 5000 meter kan man göra och det gör ett gäng bröder, från vårat västra grannland, sjukt bra! Kul att se dem men ingen av bröderna Ingebrigtsen lyckades fullt ut men vad säger man om Karsten Warholm? Wow! Han är sjukt bra och vilken pondus. Nu är han ju inte en ny bekantskap och han är ju för skön! :-) Han vann 400 meter häck och imponerade stort. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se