Direktlänk till inlägg 23 maj 2019

Luften gick ur mig....

Av Niclas Bernhardsson - 23 maj 2019 22:15

Efter ett tråkigt besked, på morgonen, att min framtid nog inte låg hos Frejaskolan, så skulle jag då ta mig an eleverna men det var inte det lättaste. Först så var det dock en liten lucka och jag tog lite kaffe och försökte samla mig. Fyra år och det hade börjat känts hyfsat tryggt och jag trivs verkligen bra. Så det känns väldigt tråkigt. Sen så tittade jag in hos reportergänget. De som jag startade igång men bibliotekarien i princip tog över då hon brann för det. Men jag finns med på ett hörn men nu glömde jag i princip bort gruppen efter att ha grubblat hela morgonen. Sen skötte sig en specialgrupp sig själva och jag kunde gå och äta innan jag drog igång ytterligare en specialgrupp där jag körde lite bollspecial. Jag passade på att leka lite själv, efter att fått igång alla. Riktigt roligt och det blev en hård match i bordtennis mot Björne. Jag gick först mot en säker seger innan jag tappade andra set rejält och sen blev det ett avgörande set där jag lyckades dra det längsta strået. Sen avslutade jag med en bra lektion med en fantastisk klass. Riktigt rolig och efter lite instruktioner så kunde de sköta mycket själv så jag kunde meddela hur de låg till med betygen. 

Väl hemma så försökte jag tagga till och träning löser visst det mesta. Och jag behövde tänka på något annat. Jag har blivit van vid att allting brukar ordna sig men nu kändes det lite mer osäkert. Varför vet jag inte men det känns som nya ledningen är lite hårdare. Det blev iaf över fyra mil idag också och snittwatt på närmare 160. Och som vanligt ftp-programmet. Jag lämnade för övrigt en smart-trainer, till en kollega, på morgonen. Det var till Brandis-Calle som också blivit sugen på att Zwifta. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se