Direktlänk till inlägg 8 april 2019

Startade upp med Ftp-builder

Av Niclas Bernhardsson - 8 april 2019 20:00

Måndag och ny vecka! Jag har gått och tänkt på att dra igång ett träningsprogram, på Zwift, och nu passade det in. Men frågan var om jag skulle hoppa fram lite i schemat för de första två veckorna kunde man skippa om man var i form. Men var jag det? Hur långt är ett snöre typ. Asch, jag ville inte riskera något så jag bestämde mig för att börja från start och så gjorde även Ullis. Men passet såg inte så ansträngande ut, rent watt-mässigt. Och när uppvärmningen var klar så var det då dags. Det var fem stycken 4-minutare, med två minuters vila och det skulle gå på 175 respektive 125 watt. Och sen nedvärmning. Med facit i hand så var det lite väl lätt. Jag var nog inte ens uppe i 70% av max, på intervallerna. Men, men... Jag körde på och det fick bli ett lätt pass och nu var jag igång. När passet var klart så fortsatte jag tills jag kommit upp i 30 km och eftersom Ullis låg nästan två kilometer bakom så körde jag ett tag till. Det blev till slut 32.9 km och Ullis reagerade på att jag inte körde hundra meter till. Visserligen är jag nördig men jag verkar ha släppt lite på det. Förr så var man bara tvungen att hela tiden komma upp i jämna siffror och kanske är det ett tecken på att man tappat lite av stinget nu? Hmm...  Nu måste jag bara bestämma mig om jag skall hoppa fram lite i programmet. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se