Direktlänk till inlägg 26 mars 2019

He´s back!

Av Niclas Bernhardsson - 26 mars 2019 16:18

Ja, jag alltså! Min blogg är helt klart en träningsblogg för när jag inte tränar så händer det inte så mycket med träningen och i det här fallet så beror det på sjukdom. Jag började ju bli lite förkyld, för ca. 2,5 veckor sedan, och det tog inte alltför många dagar förrän jag började få svårt att svälja. Och sen, på onsdagen den 13:e, så var jag så sänkt så jag checkade ut från skolan. Dock så trodde jag att karensdagen var borta så jag brydde mig inte om att sjukskriva mig samma dag. Lite klantigt, men iaf. Jag blev tokförkyld och snart kunde jag inte svälja alls och på nätterna så vaknade jag upp emot tio gånger pga smärtan. Så efter ytterligare några dagar blev det en tur till läkaren och jag fick konstaterat att jag hade fått halsfluss. Så nu går jag på en penicillinkur och har nog några dagar kvar. Men igår var jag tillbaka på skolan och man fick samma härliga mottagande som vanligt. Några reagerade på att jag var utan kryckorna och sen kom en herre och presenterade sig. Det var den nya chefen, som börjar om ett par veckor. Men jag hade också en elev som stod och väntade på mig. Det var en prao-elev och han var duktig och hjälpte mig med några elever som hade svårt att komma igång. Bra start på veckan. Väl hemma så kände jag att det var dags att träna. Ullis hade bokat in några pass på Safiren men jag ville nog komma igång på cykeln först. Så efter maten traskade hon iväg och jag förberedde mig för lite cykling. Men min iPad var tömd på batteri så först fick jag ladda den någar minuter. Jag ser att en group-ride strax skall börja och den verkar hyfsat lugn. Jag undrar hur mycket jag har tappat men tänkte att det kan vara en bra start. Det skulle visst ligga mellan 1,6-1,9 watt/kg. Men först bytte jag tillbaka pedalen till spd-sl, igen. Nu fick det var nog att cykla med foppatoffla utan nu stoppade jag i foten i cykelskon igen. Men det kändes lite äckligt men det verkade fungera och snart var jag igång. Det var mindre än 5 minter kvar men jag valde ändå att starta som vanligt och sen tänkte jag joina när det var ungefär en halvminut kvar. Så fick det bli. Skönt att vara igång och jag startar cykel-appen, på mobilen. Där kan man interagera med folk, om man vill. Nu är det nog inte så många som gör det men man kan ändå se vilka det är som man cyklar med. Typ se hur mycket de tränar och annat. Nu så var det då dags och jag byter till group-riden. Trycker till lite i början, då jag förstås kommer långt bak, då jag startade sent. Men snart är jag med i klungan och jag får hålla mig i skinnet lite grand och är hela tiden lite före men ändå typ inom sekunden före. Till slut så hittar jag rätt känsla och det känns bra. Ingen trycker på i sprintarna och allt verkar gemytligt. Bästa SZR-riden som jag varit med på iaf. Nu närmar vi oss slutet och det var visst fullt ös, sista kilometern och jag tänkte först skita i det men sen kommer jag på att det verkar vara roligt. Ja, så får det blir. Snart är det bara 1 km kvar och där går "startskottet"! Jag trycker på järnet men känner rätt snart att det lär jag inte kunna hålla. Så efter ett tiotal sekunder så börjar de komma förbi mig. Jag själv har många framför mig men det är sådana som startade för tidigt. Jag åker om ganska många men blir också omkörd av några stycken. Det känns riktigt bra men jag är uppe i maxpuls på slutet och det är ändå rätt skönt att jag kan ligga där utan att vara helt borta. Det tar jag med mig. Jag avslutade att bara ta igen mig men det känns helt klart som om jag tog ut mig. En timme idag men det kändes inte helt perfekt i halsen. Hmm...

Jag har förresten pluggat lite bokhistoria, då jag varit sjuk. Det var en jobbig hemtenta och den fick jag verkligen kämpa med. Dels kände jag mig dålig och dels så hade jag missuppfattat en frågeställning och det höll på att ställa till det ordentligt. Det försvann säkert upp emot 7-8 timmar i onödan iaf. Roligare kan man ha det. Men jag skickade in uppgiften utan att ens läst igenom det. Jag fick sådan jobbig migrän så det fick bära eller brista. Bara håll tummarna för att det går vägen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se