Direktlänk till inlägg 25 februari 2019

Trevlig utflykt

Av Niclas Bernhardsson - 25 februari 2019 22:45

Måndag och nu var det inget mer planerat än att jag skulle få hänga på Sivan och Mr. Fix till deras stuga i Grövelsjön. Det var intressant och jag var självklart på! Jag vaknade lite tidigare och kanske var det hantverkarna som kommit. Men jag låg och drog mit lite grand, innan jag kom upp. När jag gick upp så var Mr. Fix uppe och det var även två hantverkare där. Så det blev frukost för alla och lite trevliga samtal. En av hantverkarna var dessutom lite av en allti-i-allo och skulle fixa min bil  som behövde nya bromsbelägg. Han hade däremot glömt att kolla på bilen om jag verkligen även behövde nya bromsskivor. Men han skulle göra ett nytt försök. Sen kommer även Sivan och han tar också en kaffe innan vi åker. Jag hade glömt att stugan låg i Grövelsjön men det låg där i bakhuvudet då deras granne var en gammal jobbarkompis. Så när vi närmade oss så började bitarna falla på plats. Sivan berättade lite anekdoter på vägen och givetvis skulle de skämta om en älg som stod bredvid vägen. Det tog en sekund innan jag såg att det var en fake-älg. Nåja, det fick jag bjuda på. Vi stannade till och köpte lite fika och när vi kom fram så fick vi skotta. Eller rättare sagt dem. Jag känner mig ju handikappad och det kändes lite jobbigt. Men jag hoppas de förstår att jag inte kan vara behjälplig. För de som precis hittat till min blogg så opererade jag min fot för 3,5 veckor sedan och går på kryckor. På vägen så hade de även stannat till och köpt renhjärta och det förstod jag ju att de ville att jag skulle få prova. Initialt så var det lite motbjudande men så tänkte jag efter. Det borde ju vara riktigt fint och är ju en muskel rätt av. Så torkat renhjärta stod på menyn. Sivan hade dessutom namnsdag så jag försökte, efter tips från Mr. Fix, ringa in till den lokala radiostationen och önska en låt. Men jag kom tyvärr inte med men vi lyssnade men tyvärr så kom det inte med. Väl framme i stugan så var det, efter snöskottningen, dags för lite fika. Och renhjärtat smakade riktigt gott. Det blev även en kanelbulle och en princesstubbe. Det hade nog räckt med en av de sötare sakerna. Sen tillbaka mot Mora igen och väl hemma så ville jag träna lite och Magnus åkte då till affären och handlade lite. Han skulle fixa en brakmiddag efter mitt förslag på pizza... Nåja, jag hoppade upp och körde lite drygt 33 kilometer på timmen och fick så låg snittpuls som 68. Det är ju fantastiskt, om det är så. Det låter ju som jag har återhämtat mig då. Bra! Sen ringde jag Ullis och det var skönt. Det är lite jobbigt att vara ifrån varandra, det händer ju typ aldrig. Men det är ju skönt att man känner så! :-) Sen in i duschen och när jag kommer ut så är Magnus i full gång med matlagningen så jag passade på att svara på lite mail och kolla in skidforum. Och maten var gudomligt gott och det är bara att erkänna att där ligger man i lä! Riktigt, riktigt gott och vi avslutade kvällen med att chilla framför teven. Trevligt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se