Direktlänk till inlägg 12 januari 2019

Nyinvigning på Skrotnissarna - blev lite putt..nödig!

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 12 jan 22:30

Lördag och Ullis och jag drog till Trosa för att kika in i nyinvigningen av Skrotnissarna. Det var redan innan riktigt häftigt och nu var det etter värre! På ett positivt sätt alltså. Redan då vi närmade oss så stod bilarna i långa köer och det var nästan så man inte ville åka dit först. Av risken för att bli helt såld! Men vi bor ju i Vagnhärad och i huvudsak så är det ju konditionsidrotter vi håller på med. Alltså jag och Ullis. Vi hälsades välkomna av trevliga Jennifer och efter ett tag så morsade vi även på hennes partner, Markus. Jag ser direkt var den nya coola golfstudion är och jag kikar in lite på det. Jag noterar att det inte finns några klubbor som funkar för mig, jag har ju fått för mig att slå åt höger. Varför typ 90% andra slåt åt andra hållet har jag inte förstått. Nåja, jag ser också att det finns en putting-station men vi går vidare. Vi går runt och kollar på allting och det ser riktigt fräscht ut! Nästa gång jag kommer förbi golf-delen så ser jag att det är en putting-tävling och varför inte. Jag försöker ju spela ibland. Jag får testa lite, på sidan av, först. Sen går jag fram och alla blir i riktigt bra längd. Dock lite till vänster. Och vips så är jag med på listan. Mina tre puttar var tillsammans 0,98 meter ifrån på det så låg jag som nummer fyra av fem. Man fick visst två försök men redan vid den första putten så gick jag förbi säkert 90 centimeter så då var jag förstås tvungen att sänka de andra två. Och det gick inte. En timme kvar till finalen och nu var man förstås tvungen att ha koll på ställningen. Vi gick runt lite grand och ägaren av tyngre hälsade på mig. Jag tyckte jag kände igen honom och kanske var det därför han nickade på mig. För mig tog det dock säkert tio minuter innan jag kom på vem det var. En halvtimme kvar och jag hade blivit nedpetad till femte, och således sista finalplatsen. Lite pirrigt så vi satte oss och tog en kaffe. Ja, ni hörde va? Pirrigt. Spelar ingen roll vad det är men jag blir så tävlingsinriktad och nerverna slås på. Nu bara åtta minuter kvar men vad f-n!? Nu går de ned och skriver och det betyder såklart att jag nu är utanför finalen och det var ju lite otur. Men nära en skräll. Jag som typ bara spelar 1-2 rundor per år. Det hade varit något. Sen åkte vi hemåt och jag laddade på inför min tuffa cykling som skulle komma...  Men även med lite huvdubry inför Skrotnissarna... Men man är ju inte gjord utav pengar och det får bli hemmaplan istället. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se