Direktlänk till inlägg 9 januari 2019

En vanlig träningsdag, plockade in lite cykelmil

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 9 jan 14:30

Onsdag och jag hade inte fått plats på gruppträningen och det slutade med att Ullis också bokade av. Men rätt som det var så fanns det fyra platser lediga. Men jag var inställd på att zwifta, det är väl det nya verbet, va? Ja att cykla på Zwift alltså. Men först fixade vi förstås mat men både Ullis och jag var riktigt trötta och det är klart att man får ställa om mentalt, då eleverna börjar sin första dag. Kanske... Ullis, som jobbar lite mer fysiskt, och även längre, har ju skäl att vara trött. Men till slut så satt vi iaf upp på cyklarna och nu skulle Ullis prova sin nya ISM Adamo PN 1,0. Och rätt omgående så var hon riktigt positiv. Det var ju bra. Och sadeln såg ut att vara i toppskick och hon fick den dessutom till ett toppenpris, ibland skall man ha tur. Jag tror vi klickade i samma bana, för mig och Ullis, men vi startade på olika ställen. Sen kommer jag ikapp henne men efter en tunnel så viker vi av åt olika håll. Jag åt Leith Hill och Ullis åt Box Hill. Ojdå! Nåja, det gör ingenting men min backe är typ tre gånger så lång så jag hade det mentalt lite jobbigt. Och när själva tidtagningen börjar, på Leith Hill, så blev det bara lugn körning för mig. Men snittpulsen hamnade på 75% av max, det kanske var lite för högt men ibland dras man med i några klungor. Och det fanns det gott om idag. Riktigt kul överlag att köra idag. Det blev dryga 36 km iaf och nu har jag endast 64 km kvar till veckomålet. Så det blir inget direkt jagande kommande helg. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se