Direktlänk till inlägg 7 januari 2019

Firade Tim!

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 7 jan 22:30

Måndag och helgens kalas var ju över men idag fyllde Tim. De flesta andra hade förstås gratulerat Tim men familjen ville förstås gratulera honom på hans dag. Men Ullis jobbade dag och Felix jobbade kväll så det blev lite spridda skurar. Fast Felix var den enda som gratulerade honom på exakt rätt tid då han, Tim alltså, klockan 23.16, för exakt 24 år sedan tittade ut. Men nu skall jag inte gå händelserna i förväg. Tim låg och sov då jag gick upp och Felix hade inte hunnit få klart på någon present men tänkte fixa det på sitt jobb. Han berättade vad han tänkt göra och det var riktigt schysst. Han tänkte bjuda med Tim på en Hammarby-match med lite käk till. Jag väntade förstås in Ullis och försökte slå in några coola tröjor, då Tim inte såg. Men jag hade ju lite tid på mig och jag passade på att plugga istället. Det blev några timmar och jag kände att jag fick lite koll på kursen iaf. Sen ville jag få till lite träning och jag gick ned till trainer-rummet, det är väl så det får kallas, nuförtiden. Jag satte mig på trainern och körde en timme, jag försökte hålla ned tempot lite men det blev ändå prick 30,0 km på prick en timme. Således 30 km/h, voila! Det fattar även den mest trögtänkte, tror jag. ;-) Sen kom Ullis hem och vi gratulerade Tim och han fick, som sagt var, några coola tröjor och sedan skulle han få välja lite fritt i några webshoppar. Och sen var det helt okey för Tim att vi sprang iväg och tränade en timme på Safiren. Ullis hade bokat in lite Core men bokade av nästföljande timme, som var Yoga. Och jag hann köra 35 minuter på Cross Trainern och nu lyckade jag verkligen hålla mig lugn och körde bara på motstånd 10 och hamnade mitt i Zon 2. Sen in i duschen och jag var precis klar när Ullis var klar. Så lite lugn träning och sen hann vi med lite fika med Tim också. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se