Direktlänk till inlägg 6 januari 2019

Jagade veckomålet!

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 6 jan 21:30

Söndag och både Ullis och jag låg rätt rejält efter på våra respektive veckomål, på Zwift. Jag hade satt mitt mål på 180 kilometer och nu låg jag runt 55 km efter. Och vi valde att dela upp det på två pass. Så ganska snart så satt vi upp på våra hojar och trampade igång. Det blev sådär lite lätt hårt, som det visst alltid blir. Typ mellan Zon 2 och Zon 3. Vi siktade på tre varv, på Perimeter Loop. Första varvet och jag orkade inte dra igång någon sprint. Det fick vara. Sedan, på andra varvet, så kände jag för att försöka och jag var riktigt nära, med mina 10.82 Tror jag hade 10.78 innan. Asch då, tänkte jag. Jag tog igen mig lite och sen körde vi igång igen. Nu kanske tempot hade ökat lite men Ullis hängde lätt på. Vi körde lite i omgångar och rätt som det var så var hon bakom, nästa gång svishade hon förbi. Sen sista varvet och nu sprint igen. Jag ser att jag kan använda mig utav en tempohjälm och vad f-n, tänkte jag. Jag klickade i den och sen satsade jag järnet och jag lyckades få pb med 10.73 Kändes lite fuskigt men det ingår ju i "spelet" sas. Sen så väntade vi 30,0 km och stannade precis där och jag fick tiden 1.05:13 Så rätt lugnt överlag. 

Sedan fick vi besök av T och R och det var som alltid trevligt. Lite Zwift-snack blev det men mest cykelsnack dock. Sen ville både Ullis och jag klämma av veckomålet och jag hade ca. 25 km kvar, Ullis lite mindre. Så upp på järnhästen igen, och samma bana som tidigare. Lite trist men jag vet fortfarande inte hur man kan kringgå de vanliga standardbanorna. Det skall visst gå att cykla på andra ställen. Men men, det får bli en senare fråga. Nu skulle veckomålet klaras av. Både Ullis och jag var lite sega och det såg inte ut att bli något extra, direkt. Och mycket riktigt. Ullis stannade då hon blev klar och när jag äntligen fick upp min banner så lyckades jag sitta kvar i ca. en halvmil. Rätt och slätt, mycket svett! Det blev ganska precis 30 km/h, i snitt. 

Nu skall jag försöka få till lite annat än cykling också. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se