Direktlänk till inlägg 5 januari 2019

Grattis, älskling!

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 5 jan 21:15

Lördag och Ullis födelsedag men innan gästerna kom så var jag tvungen att städa undan lite efter renoveringen och jag hann knappt klart förrän gästerna började droppa in. Jag trodde först att de kommit för tidigt men de första gästerna kom precis på sekunden. Så det var bara att lägga ifrån sig sakerna jag höll på med. Trevligt men jag hade lite bekymmer med min egna present. I flera dagar så hade jag gått bet på att köpa något fint till Ullis men då Felix hade ett ärende till Linköping så kunde han ju hoppa in på några affärer och jag hade lite förslag. Tim följde förresten med och de fick komma lite försent. Tim fyller ju om två dagar så chansen fanns ju att några även skulle gratulera honom. Felix ringde upp några gånger och vi lyckades hitta en bra lösning. Tack för det! När de sedan kom så fick de smyga in med grejerna och de kunde först vara med på kalaset. Sedan, när det började tunnas ut, så hann vi slå in presenterna och Ullis blev så nöjd! Härligt!  Men nu skulle vi försöka få till lite träning och ungarna var schyssta nog och fixade maten. New York stod visst på schemat och vi valde det förvalda förslaget, tror den heter Perimeter Loop. Mitt veckomål, på 18 mil, låg lite i fara och jag har från och till, sedan några dagar innan nyår, haft ont i halsen. Så lite på min vakt var jag men jag kommer också ihåg att jag i samband med att jag började få ont även bet mig rejält i tungan. Och det kan ha påverkat. Hursomhelst så körde vi i en dryg timme och jag kunde logga knappa 32 km. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se