Direktlänk till inlägg 4 januari 2019

Handy man?

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 4 jan 23:45

Det var fortsatt mycket jobb i huset och sätter man väl fart så brukar det hända grejer. Men man tänker gärna efter en gång extra när man skall bora i badrum, måtten måste bli rätt. Det var iaf saker i ett ett men det stora jobbet var dock monteringen av det nya badrumsskåpet. Lite orolig var jag dock över hur väggen såg ut bakom kaklet för på den här modellen så skulle visst monteringen endast ske med två, relativt små, skruvar. Det verkade idiotiskt, tyckte jag. Och efter att ha gjort hål i kaklet, med en kakelborr, så bytte jag till en väldigt liten, dels för att förborra lite, för de ganska kraftiga franska träskruvarna, så märkte jag tyvärr att det var rätt tomt, på ena sidan. Helvete, tänkte jag. Och mycket riktigt. När jag sedan skall skruva i så greppar det alldeles för dåligt så jag körde några passande hål till och där greppade det bättre. Jag kan gott och väl göra klart det sista lite senare. Med riktigt bra och långa skruvar. Till slut så är skåpet uppe och jag är skitnöjd. Som ett helt nytt badrum fast jag återvände faktiskt en blandare. Med lite puts såg den riktigt fin ut. Med facit i hand, hur själva monteringen gick till, så kunde jag ha bytt blandaren också, då vi hade en ny över, fast den får bli till det kommande relaxrummet. Som det var tänkt från början. Men tiden hade gått och ingen orkade göra mat så det blev pizzerian, igen. Och hur skulle det bli med träningen. Ullis började fundera på refrängen, dvs sängen, men jag taggade till och snart fick jag med oss bägge två till cykelrummet. Härligt! Klockan var typ kvart över nio men träna skulle vi. Vi siktade på en timme och Ullis pratade om att hon sett någon reklam om Jungle curcuit, och den lät ju bra. Och lite rolig. Någonstans i bakhuvdet så visste vi att det gick någon tour och nog skulle vi se den. På mycket nära håll. Vi hinner knappt starta förrän det kommer stora grupper och den första gruppen gick riktigt fort. Och sen finns det även de som vi drar om. Vi verkade ha kommit mitt i ett race och det är lite roligt och visst trissades farten upp, lite grand. Men jag kände att benen var sega och jag lyckades hålla ett snitt på 71 % av maxpuls. Dvs väldigt bra i zon 2. Det blev precis en timme och vi kom 30,3 km. Med en liten spurt på slutet. Skönt att fått till träningen, trots mycket jobb. På några dagar så har jag monterat ihop, och upp, ett badrumsskåp, monterat bort två toaletter och monterat dit två toaletter, med tillhörande meck med rören, och slutligen fått upp både underskåp och handfat i badrummet. Till råga på allt så får vi stopp i avloppet så det fick jag lösa igår. Men det var inte över efter träningen. Jag slutade med att baka ihop en pinnochiotårta. :-) Bra dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se