Direktlänk till inlägg 29 december 2018

Något annat borde man väl köra

Av Niclas Bernhardsson - 29 december 2018 22:26

Lördag morgon och Ullis skulle morgonjogga med Tanjis. Det brukar vara ett bra tillfälle för mig att traska till gymmet. Men vi hade lite bråttom då vi skulle montera toalettstolen och några vänner skulle även komma på fika. Och ingen toalettstol är ju den andra lik så jag var rätt säker på att jag skulle stöta på patrull. Men först lite träning då och snabbast enklast är ju att bara traska ned i källaren och sätta igång. Och så fick det bli igen. Jag körde igång rätt snabbt och det blev den banan som stod som förslag. Den var på 9,3 km och jag höll lugnt från start och körde väldigt lugnt första halvan innan jag började hänga på andra. Så då ökade farten och jag missade först sprinten, på första varvet, och jag startade alldeles för sent, på andra varvet. Sen så hade jag kört lite hårt ett tag och märker att jag passerat en ledare och jag ville faktiskt inte ha hen i närheten så jag körde på lite och när jag ville köra lugnare så passade jag bara på att se till att vara lite före. Vid tredje sprinte var jag lite mer vaken och tryckte på rejält och fick pb, nice! Sen blev det ett avslutande varv så blev så där precis. Typ lite medel bara. 

Efter det så var det full fokus på att fixa toaletten och med främmande och fika så drog det ut på tiden och visst skulle det strula lite. Så pass mycket att Ullis och jag fick ta en tur till Bauhaus och köpa det vi behövde. Till slut, efter rätt många timmar, så var jag riktigt nöjd och allting fungerar. Skönt!

Vi avslutade lite lugnt framför teven. Imorgon väntar en roligt Alp-tur, med några kompisar. Det blir kul!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se