Direktlänk till inlägg 28 december 2018

Italienare för en stund

Av Niclas Bernhardsson - 28 december 2018 21:45

Fredag och Ullis och jag drog till stan för att leta efter en ny toalettstol, då vår huvudtoalett är lite stökig och det är inte så kul att säga till gäster att tänka på att kolla så att knappen åkt upp. Efter lite efterforskningar så var vi på plats och mot slutet så stod det mellan två stolar men avgörandet var enkelt när vi såg att den ena stolen skulle monteras med skruvarna väldigt snett. Och eftersom det verkade som man inte ens behövde göra nya hål, för den andra stolen, så valde vi den. Sen blev det lite olika affärer innan vi drog hemåt och eftersom vi bokat in en social ride, med ett italienskt gäng, som verkade ha en skön runda på gång. Så strax innan klockan 20.00 så satt vi på plats och snart var det dags. Jag tänkte börja köra lite innan men det var så lite tid kvar så det blev mest lite trainer-körning, innan. Planen var typ 1,3-1,7 och som mest 2.0 Men det har man ju hört förr. Fast det var väldigt bra stämning och allting gick som en dans. Både ledaren och sweapern skötte sig helt perfekt och de hade inga som helst problem att hålla rätt fart. Och kul att se sweapern svepa (!) förbi i full fart för en sprint. Sen direkt efter så var han på sin plats igen och hjälpte säkert de som behövde draghjälp. Sista minuterna så blev det nog lite hårdare fart men inte så farligt. Skönt pass med ett skönt gäng! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se