Direktlänk till inlägg 23 december 2018

Dags för Alp-turen!

Av Niclas Bernhardsson - 23 december 2018 18:45

Söndag morgon och nu var det alltså dags för Alp-turen och nu skulle även Ullis hänga med. Men det var lite segt och både Ullis och jag hade börjat känna av halsen lite. Iaf lite grand. Och tiden gick men vi snabbade oss lite och var på plats strax innan kl. 10.00 Vi valde att joina eventet direkt. Och i ett huj var vi ute på banan och jag märkte ganska omgående att vi var utspridda lite här och var. En annan kille var ungefär på samma ställe som mig och Ullis men var fanns de andra. Jag hörde i lurarna att de snackade om någon träbro men jag hade egentligen ingen aning om var de andra var och frågan var om vi ens var på samma ställe. Vi började iaf köra lite lugnt och så fick vi se vart vi hamnade. Killen, som var där vi var, började tröttna, troligtvis pga tidsbrist, och började rulla på lite snabbare Efter ungefär tio minuterna så kom vi ikapp de övriga och kunde börja klättra. Jag hade sagt till Ullis att det överlag var rätt lugnt, typ 1,6-1,9 watt/kilo, men det var sällan under 2,0 watt per kilo och tiden gick. Och benen kändes sega från start och jag borde egentligen inte bli så trött men jag kände helt klart utav det. Och Ullis med. När det var några kilometer kvar så hade de övriga, återigen, fått en lucka och då sade jag att de kunde åka. Vi skulle ta det lite lugnare och snart var det över en minuts försprång mot oss. Men Ullis tryckte på, under slutet, och vi dundrade förbi målportalen. Väl uppe så gjorde vi en U-sväng och sen skulle vi bara glida mot de andra men farten var lite för hög och vi rullade över kantan. Så schysst när de väntat på oss. :-0 Men de hade tagit en extrasväng och de kanske inte stått där så länge. Ullis och jag tryckte på lite, då det gick nedför, och rätt som det var så hade Ullis låst upp "Daredevil". Det är då man åker över 50 miles/hour. Det blev nästan 2,5 timmar och Ullis och jag var rätt trötta och sedan kändes benen bara tyngre och tyngre. Men vad sjutton är det som händer? tänkte jag. Är det någon förkylning som ligger på lut. Efter passet så drog Ullis och jag åter upp mot stan. Vi har ju våran Nyårsjogg, som vi alltid arrangerar, och vi behövde köpa till lite mer. Och vi var sugna på att köpa ett nytt badrumsskåp och eventuellt även en ny dusch, med tillhörande blandare. På vägen upp så försökte vi ringa till lite olika affärer och det skåp, vi var ute efter, verkade precis blivt slut på alla ställen. Vid Botkyrka så hoppade vi in på Bauhaus men efter att tittat runt lite grand så åkte vi vidare. Ett skåp verkade dock lite intressant men vi valde ändå att åka vidare mot Ikea. Där var skåpet, som vi tidigare ringt om, slut men det fanns ju några provexemplar och en butiksanställd började kolla runt och det verkade som vi kunde få köpa ett av dem då det enligt uppgift var utgående. Men i sista stund så kom det andra uppgifter och vi valde till slut ett annat skåp. Och vi bestämde oss för ett coolt dusch, set. Så mycket shopping nu på slutet men det var dags att förnya lite. Och vad hände med benen? De hade blivit som stockar och frågan var om vi ens skulle kunna springa imorgon, på Nyårsjoggen. Det räckte ju att jag inte sprungit på säkert över 3-4 månader och orsaken är förstås min häl. Nåja, jag skulle iaf testa. Det verkar som det blir många som kommer. Och mycket nya. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se