Direktlänk till inlägg 13 november 2018

Satsade hårt... på att ta det lugnt!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på en andra spruta kortison. Vi såg förresten till att samköra två ärenden, på samma dag, i Stockholm. När jag träffade Lotta, som hon heter, så gick det ganska fort att se att det nog blivit för dålig effekt av sprutan, och det var ändå för kort tid inpå att spruta igen, sade hon. Så snart nog så skrev hon en remiss för skelettröntgen och vi traskade till andra änden av huset och jag hann inte ens sätta mig ned förrän jag fick komma in och bli röntgad. Så nu kanske det blir en operation och det är väl antingen det eller att vänta ut det i flera år, som gäller. Enligt Lotta så kan jag relativt snabbt vara igång med träningen om jag opererar mig. Så det lär väl bli det. Bara vänta och se. Hursomhelst så var jag rejält taggad på träning idag och efter mat så satte jag mig på cykeln. Jag tog mobilen med mig då det snart var Primetime, det är en frågesport på nätet. Men jag slarvade och åkte ut på Znork-fröken. Jag vet förstås att hon INTE är ett Mumintroll! ;-) Attans! Men jag tänkte väl för mycket där. Hon är förstås en ... Znork! :-0 Nu körde jag riktigt lugnt i varv ett, det blev som vanligt Zwift och det blev Watopia idag. Förhållandevis platt bana. Ytterligare ett varv och nu inser jag att det kommer gå rejält över timmen om jag kör ett tredje varv men jag är taggad. På sista varvet, på slutet, så tar jag in till höger, mot Sprint-delen, och kanske drar igång lite väl tidigt. Men jag vill väldigt gärna ha med mig farten och bara ökar. Sen, när det startar, så blundar jag och bara trycker. När jag tittar upp så ser jag en mystisk avatar och det ser ut som den har trainern med sig och det är guldfärg på den. Jag ser också, på namnet, att det borde vara en vän till mig. Jag har tidigare sett att den vännen, Hans heter han, ofta har gett tummen upp på Zwift.com. Men jag förstår inte alla finesser och nu kanske han fanns på banan, på något sätt. Kul iaf och jag förstår ju att man kan följa andra åkare men inte riktigt hur. Men, trots hårdkörningen blev totalsnittet lugnt. Och det var tanken. Det blev 140 snittwatt och jag körde 33,5 km och hade 161 höjdmeter. För den som orkar räkna snittfart så körde jag i 1.13 Snart måste jag våga prova de olika träningsprogrammen också. Jag var lite inne på det idag men det såg så krångligt ut så jag backade. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se