Direktlänk till inlägg 10 november 2018

Lite stressigt

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde både löv och en massa annat. Sjukt mycket folk men alla uppförde sig bra och man gjorde plats då man kunde. Kul att se! Sen hem och Ullis ville ned och se om hon kunde hitta något för sitt presentkort på Team Sportia. Det hade hon vunnit på några aktiviteter på hennes jobb. Vi motstod frestelese att åka och fika fast så jobbigt var det inte för vi har verkligen bestämt oss nu. OM bara min häl blir okey så lär jag komma i mitt livs form till Kalmar Ironman 2019. Jag har varit taggat ett tag nu men förkylningen satte pinnar i hjulet. Så surt! Men nu verkar jag vara igång igen och tanken var att jag skulle få till ett Zwift-pass idag också. Egentligen skulle jag väl ha simmat igår men jag ville först komma igång med träningen, generellt. Och så behövde jag få ut både träningsprogram och veckobrevet, på skolan. Jag låg redan efter med träningsprogrammet, och jag och Flaken missuppfattade även varandra, så nu hade medlemmarna varit utan program i över en vecka. Och så låser sig datorn... Det händer typ ingenting men när jag väl startade om den, och den fick tugga ett tag, så fungerade allt igen. Så efter maten fick jag då äntligen ut programmet. Och nu ville jag träna också och kanske kunde jag göra det innan det var dags för Primetime, det är min nya grej jag kör ihop med Tim. Det är en frågesport som går över hela Sverige och det brukar vara runt 60 000 personer som är med. Redan vid tredje omgången så satte jag alla rättt men sen så kom det en period då spelet bara hängde sig. Men efter en ominstallation är jag igång igen men inte sjutton har jag lyckats göra en till femetta. Men trägen den som ger sig. Och envis är jag ju. Hursomhelst så blandade jag en sportdryck och gjorde mig iordning. Riktigt kul att man kan köra Watoopia igen, med reservation för stavningen. Jag körde den plattaste varianten för idag skulle jag väl klara av att köra lugnt. Det var iaf tanken men det är sjukt svårt att hålla sig när det kommer folk bakifrån. Och jag såg att pulsen var rätt hög från start så jag misstänkte att jag inte kunde hålla mig. Ibland är det svårt att inse att man kör lite för hårt. Men jag tyckte att farten var så låg men det är klart. Man startar ju aldrig på 30 km/h utan det är som vanlig cykling. Sen upptäcker jag att jag passerade milen på runt 18 minuter och det indikerade ju att det gick rätt fort. Eller det var iaf något på 18 minuter, kanske var 18 höga, kommer inte ihåg. Och man kör ibland i samma fart men det är ju inga namn men direkt lägger på minnet men L. Croft, kunde jag inte glömma! :-) Och en annan sak jag reagerade på var alla fruktansvärt höga värden. Det var flera som körde vansinnigt hårt. Vad sägs om 7,8 w/kg? Låter orimligt så man undrar ju om det är fusk? Kan man ligga en längre stund på runt 2,5-3 watt/kg så är man ju rätt grym. Jag provade, på ett ställe, att trycka på och jag fick typ ta i allt och fick lite över 5 watt/kg. Men det kanske var 2-3 sekunder och här flyger en del förbi och ligger på snorhöga värden. Det var så orimligt så jag börjar misstänka att fusket även spridit sig till Zwift. Jag kommer inte ihåg precis vad jag haft men jag har iaf tryckt över 500 watt i över 10 sekunder. För man fick en "Achievements" för det. Nästa steg var 600 watt men det är nog för svårt för mig men jag kan ju prova på sensommaren, om jag haft en bra träningsperiod fram tills dess. Men iaf. OM det mot förmodan skulle vara någon som fortfarande läser så fortsatte den positiva watt-trenden och jag höll nu 164 watt i snitt. Dock så var snittpulsen 161, vilket är 4 slag högre än igår. Så det är nog typ samma som igår. 

Och så såg jag några sekunder på Vancouver vs. Buffalo, dvs Elias Pettersson mot Rasmus Dahlin. Och vilken läckerhet Elias gjorde på slutet. Så jäkla synd att han inte fick avgöra med den coola finten. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se