Direktlänk till inlägg 13 oktober 2018

Hawaii Ironman - laddad till tusen!

Av Niclas Bernhardsson - 13 oktober 2018 20:00

Så var det då dags för Hawaii Ironman men då som följare bakom teven. Hela 60 svenskar hade kvalificerat sig och det är nog ovanligt mycket och det har ju snackats att svenskarna har höjt sig på slutet. I år var det några som Ullis och jag känner som skulle köra men framförallt ville jag följa våra svenska proffs. Kanske speciellt Patrik Nilsson. Och när sändningen kom igång så stod det ganska klart att det var just proffsen man kunde följa. Det var inte direkt något annat som följdes. Lite konstigt att Patrik knappt nämndes men efter simningen så låg han hyfsat bra till och höll bra fart, jämfört med de bästa cyklisterna. Spännande. Sen, när han skall passera 141 km, så kommer ingen uppdatering, och det visar sig sen senare att han brutit pga kramp. Det är ju ovanligt att veta vad den största orsaken är till det och kanske är det en kombination av flera faktorer. Men det hela dog ut lite där och ingen av våra proffs var där framme. Istället fick jag uppleva ett fantastiskt lopp av Patrick Länge och Daniella Ryf. Den senare blir nästan förlamad av en brännmanet, på simningen, och hade fullt sjå att komma igång igen men som hon gjorde det! Wow! Men det som imponerade på mig, då jag tittade var just Patrick. Så häftigt att se! För svensk del så var det Carl Brümmer som imponerade allra mest och slog banrekord, för hans Age group. Han är så jäkla bra.

 

Men det är ju segt att vara uppe så sent så jag somnade till några gånger men fick bra med inspiration och det tar jag med mig. Jag har ju förut försökt att kvala till Hawaii men inte varit i närheten. Sist, 2017, så hade jag tränat rätt bra men fick inte ut det alls på loppet. Det räckte ändå till ett pb men var långt, långt ifrån att kvala in. Och nu känns det som jag först måste komma på banan igen innan jag kan sätta upp några mål igen. Laddad är jag iaf. Riktigt sugen men förkyld hela jäkla tiden... :-( 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se