Direktlänk till inlägg 10 oktober 2018

Bra och spännande dag!

Av Niclas Bernhardsson - 10 oktober 2018 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugnt. Men i nästa sekund så kommer jag på att det är ju aldrig lugnt på Coren. Full fart hela tiden och halvmesa går ju inte. Så jag fick ställa in och det slutade istället med att jag sov hela kvällen. Så mycket så att jag hade lite svårt att sova sen på natten. Men dagen då? kanske vän av ordning frågar. Den gick rätt bra förutom simningen, för en klass, som var lite småbråkig. Jag fick köra klassen själv och när jag inte såg ordentligt, så hade det varit lite småbråk men ändå inget som jag, i efterhand, hörde var något allvarligt. Men jag styrde upp det då, som jag trodde var tillräckligt men fick senare höra att det ändå inte var okey. Så det får jag fortsätta med imorgon. Kanske att min assistent också skulle ta hand om några elever till istället för att bara vara med en på högstadiet. Men lätt att vara efterklok. Så tänkte jag iaf då och jag skulle, med facit i hand, förstås gjort så. Sen var det möte med chefen och vi kom överens om att jag fortsätter åtminstone vårterminen ut. Så det kändes bra och det firade familjen sen med lite glass, på kvällen. Jag hade också för en vecka sedan fått ett fantastiskt mail från en förälder, tillika chef på ett jättestort företag, som överöste mig med beröm och ville bolla idéer med mig. Och nu idag så fick vi äntligen till en tid till det och hon skulle även ta med sig en ansvarig för deras nationella Camp för att se om vi kan få ut något utav det. Men det mötet blir om en dryg vecka och det ser jag fram emot. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se