Direktlänk till inlägg 8 oktober 2018

Sist rycket...

Av Niclas Bernhardsson - 8 oktober 2018 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de inte förstör, och de skall tillsammans skapa en dans. En del lägger verkligen ned sin själ och det syns. Medans andra kanske satsar mer på ... det runtomkring som rekvesita till dansen. Men de flesta jobbar på bra och det är kul. Väl hemma så vill jag träna men jag känner att det är något med halsen men tror inte det är något allvarligt. Så jag hoppar upp och kör på lite måttligt. Idag tänkte jag klämma 5 varv på korta vulkanbanan iaf. Visserligen så kunde jag kanske väntat tills jag hade tid att köra 10 varv men iaf. Det fick bli den idag och jag började hyfsat lugnt men ökade allteftersom. Jag gör ett litet försök att komma över 600 watt, i en backe, men det kräver absolut sin man, eller kvinna. Fy bubban. Det var nog i sista backen jag gjorde ett försök men jag tror att jag maxade strax under 540 Watt. Det blev totalt 21,9 km och nästan 42 minuter. Snitt på 171 Watt och ...pulsdatan verkar inte kommit över ännu. Fast så fort jag kliver av cykeln så känner jag mig lite hängig och snart nog så känner jag att jag blivit förkyld. Men skit då! :-( Det fanns ju lite varningssignaler men jag ignorerade visst dem. Sen passade jag på att plugga lite framför teven. Men det är svårt när det är ljud runtomkring. Nu handlar det om själva utseendet på böckerna och dess betydelse. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se