Direktlänk till inlägg 7 oktober 2018

Långa Vulkanrundan

Av Niclas Bernhardsson - 7 oktober 2018 21:00

Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske lite småvirrig också men vem är inte det. Men som vanligt så går träningen först och Ullis och jag trodde att det började 20.00 men då fick jag missa lite, det är inte hela världen. Snart var jag iaf igång på trainern och det dröjde inte så länge innan det började gå uppför. Och uppför... och uppför! :-0 Det var typ konstant uppför och rätt brant hur länge som helst. I min lilla värld så tänkte jag att jag skall väl minst kunna hålla 30 i snitt på den här 30 km-rundan. Men jag hade nog inte tänkt så mycket på stigningen. Det var 683 höjdmeter och farten var inte hisnande hög, trots att ansträngningen var det. Men jag tufffade på och när det närmade sig timmen så hade jag nog inte ens kommit hälften. Nästan framme så kan man ta en extrabacke och den var galet brant. Det var nästan så jag ångrade mig. Sen gick det förstås utför och fy bubban vad fort det gick. IRL så hade jag förstås inte stått på så hårt men nu trampade jag på och jag var minst uppe i 95 km/h, jag hann ta bild. Och det svängde rätt kraftigt ibland så man blev nästan sjösjuk. Till slut var jag framme och jag kom fram på 1 timme, 14 minuter och 19 sekunder. Sträckan blev 29,5 km så snittfarten blev förstås inget att hänga i julgranen men jag fick några "badgets" och en av dem var förstås farten. Speed demon! ;-) Roligt och sporrande. 


 

Alltid kul att kitta  upp sig och den här träningen fyller definitivt sin funktion.


Efter passet så får jag höra att Biggest börjar 21.00 så det hann jag också se. Tyvärr inte lika roligt och sporrande som vanligt. Men funkar. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 jan 22:03

Tisdag och normalt en fullspäckad dag men det är ju också en dag då jag får hjälp av en praktikant. Även idag var det lite tufft att komma upp men när jag väl var uppe så var det helt okey. Fast jag tog mig faktiskt lite gröt, jag brukar inte äta på ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 jan 21:30

Dagen efter hårdkörningen och det var klart tufft att komma upp. Som tur var så vaknade jag, trots ett antal snoozningar. Och idag så ville jag komma hyfsat tidigt för att fixa iordning, inför lektionerna. Det var bollvecka och när jag släppte in kla...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 20 jan 19:00

Söndag och det första jag fick göra, efter frukosten, var att fixa iordning ett par skidor. Det kom ju en kund igår och ville ha lite hjälp. Då jag precis var på gång att börja träna. Så de fixade jag först och sen donade jag lite i huset och sen rin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 jan 16:00

Lördag och idag hade jag en sicklingskund. Men det ringde på mobilen och han stod utanför och väntade. Ringklockan, till butiken, hade visst slut på batteri. Oops! Jag sprang ned och tog emot killen och hans två barn. Trevlig familj och jag började m...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 18 jan 21:45

Fredag och idag, på första lektionen, så skulle jag visst bli bedömd av min chef. Lite spännande dock och jag är ju bra på att koppla bort eventuella stressmoment. Men klassen jag skulle ha har en förmåga att vara lite sena och lektionen jag skulle h...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se