Direktlänk till inlägg 7 oktober 2018

Långa Vulkanrundan

Av Niclas Bernhardsson - 7 oktober 2018 21:00

Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske lite småvirrig också men vem är inte det. Men som vanligt så går träningen först och Ullis och jag trodde att det började 20.00 men då fick jag missa lite, det är inte hela världen. Snart var jag iaf igång på trainern och det dröjde inte så länge innan det började gå uppför. Och uppför... och uppför! :-0 Det var typ konstant uppför och rätt brant hur länge som helst. I min lilla värld så tänkte jag att jag skall väl minst kunna hålla 30 i snitt på den här 30 km-rundan. Men jag hade nog inte tänkt så mycket på stigningen. Det var 683 höjdmeter och farten var inte hisnande hög, trots att ansträngningen var det. Men jag tufffade på och när det närmade sig timmen så hade jag nog inte ens kommit hälften. Nästan framme så kan man ta en extrabacke och den var galet brant. Det var nästan så jag ångrade mig. Sen gick det förstås utför och fy bubban vad fort det gick. IRL så hade jag förstås inte stått på så hårt men nu trampade jag på och jag var minst uppe i 95 km/h, jag hann ta bild. Och det svängde rätt kraftigt ibland så man blev nästan sjösjuk. Till slut var jag framme och jag kom fram på 1 timme, 14 minuter och 19 sekunder. Sträckan blev 29,5 km så snittfarten blev förstås inget att hänga i julgranen men jag fick några "badgets" och en av dem var förstås farten. Speed demon! ;-) Roligt och sporrande. 


 

Alltid kul att kitta  upp sig och den här träningen fyller definitivt sin funktion.


Efter passet så får jag höra att Biggest börjar 21.00 så det hann jag också se. Tyvärr inte lika roligt och sporrande som vanligt. Men funkar. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se