Direktlänk till inlägg 7 oktober 2018

Långa Vulkanrundan

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00

Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske lite småvirrig också men vem är inte det. Men som vanligt så går träningen först och Ullis och jag trodde att det började 20.00 men då fick jag missa lite, det är inte hela världen. Snart var jag iaf igång på trainern och det dröjde inte så länge innan det började gå uppför. Och uppför... och uppför! :-0 Det var typ konstant uppför och rätt brant hur länge som helst. I min lilla värld så tänkte jag att jag skall väl minst kunna hålla 30 i snitt på den här 30 km-rundan. Men jag hade nog inte tänkt så mycket på stigningen. Det var 683 höjdmeter och farten var inte hisnande hög, trots att ansträngningen var det. Men jag tufffade på och när det närmade sig timmen så hade jag nog inte ens kommit hälften. Nästan framme så kan man ta en extrabacke och den var galet brant. Det var nästan så jag ångrade mig. Sen gick det förstås utför och fy bubban vad fort det gick. IRL så hade jag förstås inte stått på så hårt men nu trampade jag på och jag var minst uppe i 95 km/h, jag hann ta bild. Och det svängde rätt kraftigt ibland så man blev nästan sjösjuk. Till slut var jag framme och jag kom fram på 1 timme, 14 minuter och 19 sekunder. Sträckan blev 29,5 km så snittfarten blev förstås inget att hänga i julgranen men jag fick några "badgets" och en av dem var förstås farten. Speed demon! ;-) Roligt och sporrande. 


 

Alltid kul att kitta  upp sig och den här träningen fyller definitivt sin funktion.


Efter passet så får jag höra att Biggest börjar 21.00 så det hann jag också se. Tyvärr inte lika roligt och sporrande som vanligt. Men funkar. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se