Direktlänk till inlägg 6 oktober 2018

Mustning!

Av Niclas Bernhardsson - 6 oktober 2018 19:15

  

  Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i all ära men Carina är verkligen i sitt esse när det gäller den här morgonträningen. Först uppvärmning och snart är man igång. Jag väljer att ställa mig efter en triathlon-kille, som dessutom är hyfsat lång. Det skulle ju innebära att jag nog inte skulle behöva ändra på så mycket. Och så blev det, skönt! När övningarna var klara så körde vi lite extra, på golvet. Bara bita ihop för snart var det klart. Tufft men skön start på dagen. Vi traskar hem och väl hemma så lassar vi på all fallfrukt och åker till soptippen. Mycket folk där, som vanligt, men vi har snart slängt allt och det är riktigt äckligt med gammal frukt och förstås gammalt gräs, som legat lite för länge. Så väl hemma så blir det duschen och mina handskar vill jag gärna tvätta sen. Sen packar vi in, de finare, äpplena och åker mot musteriet. Vi är där i rätt god tid men de första vi möts av är en något förvirrad kvinna, som blandat ihop några nummer, och hon meddelar att de redan har fullt till klockan 16 och säkert måste stå där enda till 17! Lite sådär smått otrevlig men nämner att vi kan ju blanda upp med någon annan. Men jag har fått nog och går till bilen och vi börjar googla och ringa runt. Det verkar fullt lite överallt men ett ställe, som heter Äppelblomman, verkar nog ha plats. Fast vi kanske får vänta lite. -Det är lugnt, svarar jag. Vi åker direkt!

Väl på plats så vet vi inte vad som händer men det är raka spåret, direkt in på bandet, där äpplena skall in. Jag blir nästan orolig och undrar om de vet att vi inte bokat tid. Killen, tillika ägaren, som jag pratade med i telefon verkar ha gått ganska nyligen, men jag får snart veta att en kund blivit försenad så vi fick köra på en gång. Nice! Jag tar fram mobilen och fotar och de bjuder in oss i musteriet och jag fotar och de är riktigt trevliga. Det är en ordentlig apparat och ingen mobil historia, som på det andra stället. Så det slutade riktigt bra och pastöriseringen var det ingen tveksamhet över med ordentlig temperatur över 80 grader. Så varmt så man brände sig nästan då man packade in. Vi fick förstås vänta lite med provsmakningen men när vi väl smakade, dock fortfarande lite för varmt, så smakade det helt okey. Fast senare, väl kylt, var det gudomligt gott!Och på kvällen så ville jag "zwifta" lite igen och jag hoppade på sadeln och Ullis gjorde mig sällskap. Trevligt! Det blev 18,3 km och hyfsat lugnt men jag drog på ett varv, på Vulkanbana och tog det sen lugnt på sista varvet. Alltid sporrande då man har cyklister runt sig. När jag sen vände upp, för att göra Ullis sällskap, så fick jag ytterligare någon "badget" för att jag hade vänt upp mot vinden. Jag har fortfarande inte koll på vad man skall göra för att få de där utmärkelserna. Får läsa på sen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se