Direktlänk till inlägg 5 oktober 2018

Trädgårdsstädning, nu skall det mustas!

Av Niclas Bernhardsson - 5 oktober 2018 19:15

Fredag och all tid, efter jobbet, gick åt att plocka äpplen från träden och slänga de som låg på backen. Enligt uppgifter så var minimigränsen, för att musta, 50 kg. Annars så skulle man få dela med någon annan men tanken var ju att få must enbart från sin egen trädgård. Jag var hyfsat säker på att vi skulle få ihop 50 kilo men det var ju iofs väldigt mycket äpplen som fallit ned och typ enbart riktigt bra äpplen från det minsta av äppelträden. Det vi beskar väldigt kraftigt för en massa år sedan. Då var det iofs väldigt stort. Hursomhelst så var vi lite sena på bollen och många äpplen sorterade vi bort. Till slut började vi närma oss ljuset i tunneln och vi hämtade en våg och spänningen var olidlig! :-) Men vad sjutton. Den visade på typ 42-43 kg och jag fick leta lite noggrannare och även kolla i de andra träden. Så snart nog hade vi gått över 50 kg och för säkerhets skull även nallat lite av de extra fina äpplena som vi tänkt plocka in till oss själva. Sen blev det lite myskväll med tacos och en flaska rött till det. Smakade kanon och vi kikade på "Ingen utan skuld". Den är bra, tycker vi. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se