Direktlänk till inlägg 4 oktober 2018

Härliga Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - 4 oktober 2018 20:00

Det blev återigen ett besök på Safiren och Ullis och jag tänkte köra ett "Fitnessfighten"-pass. Det går ut på 10 minuter kondition sedan 2x3 övningar med kroppen. På igen med 10 minuter kondition och sen 2x2x3 övningar. Dvs dubbelt så mycket på slutet. Bra tempo och svetten rann. Men jag fick revidera min början för tanten som lovade att gå bort från maskinen då hon hade kört 2,5 km stod kvar och snart kunde jag inte hålla mig utan gick och boxades istället. Och jag får verkligen revidera min uppfattning om boxare. Fy f-n vad jobbigt det var. Efter några minuter hände det typ ingenting med slagen, som från början var energiska och starka. Jag slog på en variant av boxningssäck. Så av de tänkte tio minuterna så blev det nog max 3,5 minuter. Men det passade in med Ullis, som snart var klar. Sen körde vi på och vid andra konditionen så körde jag iaf den tänka Cross Trainern och jag försökte ligga på runt 75 rpm. Jag fick en idé om att höja varannan minut och jag började på motstånd 12 och slutade på 20. Den sista biten var förstås lite tuff men skönt att ta i lite. Bra pass och vi kunde slutföra på ett bra sätt. Typ 50-55 minuter. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se