Direktlänk till inlägg 22 september 2018

Förkylningsuppehåll och pluggande

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag visste ibland inte riktigt om jag var helt fit for fight. Och ibland blev det förstås ändå lite fysiskt på jobbet, då man skulle instruera. Och på jobbet (skolan alltsåI) så har det fortsatt gått bra med ett enstaka undantag där en klass var lite stökig. Så min drömöppning, på hösten, har faktiskt fortsatt. Men vi får se hur det blir till våren, jag kommer att öppna upp för att röra på mig. Hursomhelst så har jag alltså varit lite småförkyld men nu var det väl dags att träna igen. Det har gått några dagar då jag nästan känt mig helt okey. Så jag var bokad till gruppträningen, nu på morgonen, men då jag vaknar upp känns det inte helt okey. Så jag bokar av och så kanske det kunde bli lite trainercykling, om det kändes bättre allteftersom. Jag tog lite kaffe och lade mig i sängen och pluggade lite. Jag studerar ju bokhistoria och just nu läser jag en "svettig" tjock bok. Det är rätt svår engelska och jag får traggla mig fram och slå upp ord rätt ofta. Så det blir rätt många koppar kaffe och så håller det på. Sen, när barnen har vaknat, Felix är förresten hemma under helgen, så blir det en tur på trainern då. Jag fixar iordning allt och tänker köra lätt och plugga samtidigt. Emellanåt så känner man att det blir tyngre och antingen växlar man ned eller så trampar man tyngre då. Ögonen vilar ju i boken och inte på skärmen. Efter dryga 20 minuters lätt körning så tröttnar jag och kör på lite hårdare istället. Och det är ju vansinnigt kul att köra mot andra. Och vissa personer skulle man ju inte ens försöka hänga på IRL men här, på Zwift, så kan man ändå försöka kortare stunder. Det blir drygt 33 minuter och alltså lite hårdare de sista tio minuterna. 


 


Kul att Felix kom hem över helgen och Mirakel, som älskar Felix, blev överlycklig!


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se