Direktlänk till inlägg 22 september 2018

Förkylningsuppehåll och pluggande

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag visste ibland inte riktigt om jag var helt fit for fight. Och ibland blev det förstås ändå lite fysiskt på jobbet, då man skulle instruera. Och på jobbet (skolan alltsåI) så har det fortsatt gått bra med ett enstaka undantag där en klass var lite stökig. Så min drömöppning, på hösten, har faktiskt fortsatt. Men vi får se hur det blir till våren, jag kommer att öppna upp för att röra på mig. Hursomhelst så har jag alltså varit lite småförkyld men nu var det väl dags att träna igen. Det har gått några dagar då jag nästan känt mig helt okey. Så jag var bokad till gruppträningen, nu på morgonen, men då jag vaknar upp känns det inte helt okey. Så jag bokar av och så kanske det kunde bli lite trainercykling, om det kändes bättre allteftersom. Jag tog lite kaffe och lade mig i sängen och pluggade lite. Jag studerar ju bokhistoria och just nu läser jag en "svettig" tjock bok. Det är rätt svår engelska och jag får traggla mig fram och slå upp ord rätt ofta. Så det blir rätt många koppar kaffe och så håller det på. Sen, när barnen har vaknat, Felix är förresten hemma under helgen, så blir det en tur på trainern då. Jag fixar iordning allt och tänker köra lätt och plugga samtidigt. Emellanåt så känner man att det blir tyngre och antingen växlar man ned eller så trampar man tyngre då. Ögonen vilar ju i boken och inte på skärmen. Efter dryga 20 minuters lätt körning så tröttnar jag och kör på lite hårdare istället. Och det är ju vansinnigt kul att köra mot andra. Och vissa personer skulle man ju inte ens försöka hänga på IRL men här, på Zwift, så kan man ändå försöka kortare stunder. Det blir drygt 33 minuter och alltså lite hårdare de sista tio minuterna. 


 


Kul att Felix kom hem över helgen och Mirakel, som älskar Felix, blev överlycklig!


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se