Direktlänk till inlägg 12 september 2018

Förkylt i stugan!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstås igenom många saker och vad kan jag inte säga men jag ville avsluta lite positivt och sade att det gått hur bra som helst på idrotten. Även för några grupper som normalt har haft det lite tufft men då opponerade sig plötsligt en person. Jag förstod ingenting för jag har verkligen haft toppenveckor. Skumt och jag kände mig lite överkörd. Men men, jag får lägga det bakom mig såvida det inte händer igen. Sen var det fullt upp och snart väntade Skoljoggen. Det var på onsdagen och jag hade inte ens hunnit förbereda allting. Tisdagen först förstås. Bra simlektioner men jag blev tvungen att hyra in personal då vi blev kort på folk. Men jag fick hjälp av trevliga Linus och jag passade på att verkligen kolla av simförmågan då jag ändå hade bra hjälp och det var kul att få en annans bedömning. Dock kanske han var lite för hård men då har vi ändå något att utgå ifrån. Sen var det då onsdag och alltså Skoljoggen. Jag kom iväg i bra tid och hann hämta lite grejer från vaktmästaren och jag kunde även släcka lite bränder i sista stund - skönt! Så med snitslad bana satt jag och Wolfen och väntade in eleverna. Först var det åk. 3 och åk. 4. Det var grymt kämpat av så gott som samtliga men visst märks det att man är sjuk. Fast förhoppningsvis märkte inte eleverna det. Sen fort till matsalen och in med lite mat innan det var dags att bege sig tillbaka. Efter ett tag börjar klasserna att droppa in men en klass saknades. Vart var de? funderade jag och några andra på. Sen fick jag höra att de verkade gå och drälla lite och till slut, säkert 7-8 minuter försenade, så fick jag skicka iväg de klasser som stod och väntade. Jag måste erkänna att jag blev jäkligt irriterad över både inställningen och uppträdandet. Men till slut var det klart och jag fick skälla rejält på några som behagade att fuska. Även om det var för att bara vara rolig så är det andra elever som ser det och jag kommer gå vidare med det här. Det är inte okey på något sätt. Väl hemma så tog jag och Ullis oss en sväng till Nyköping och köpte lite blommor och åt lite mat. 

Nu är jag sjukt sugen på att bli frisk så jag kan börja träna igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se