Direktlänk till inlägg 12 september 2018

Förkylt i stugan!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstås igenom många saker och vad kan jag inte säga men jag ville avsluta lite positivt och sade att det gått hur bra som helst på idrotten. Även för några grupper som normalt har haft det lite tufft men då opponerade sig plötsligt en person. Jag förstod ingenting för jag har verkligen haft toppenveckor. Skumt och jag kände mig lite överkörd. Men men, jag får lägga det bakom mig såvida det inte händer igen. Sen var det fullt upp och snart väntade Skoljoggen. Det var på onsdagen och jag hade inte ens hunnit förbereda allting. Tisdagen först förstås. Bra simlektioner men jag blev tvungen att hyra in personal då vi blev kort på folk. Men jag fick hjälp av trevliga Linus och jag passade på att verkligen kolla av simförmågan då jag ändå hade bra hjälp och det var kul att få en annans bedömning. Dock kanske han var lite för hård men då har vi ändå något att utgå ifrån. Sen var det då onsdag och alltså Skoljoggen. Jag kom iväg i bra tid och hann hämta lite grejer från vaktmästaren och jag kunde även släcka lite bränder i sista stund - skönt! Så med snitslad bana satt jag och Wolfen och väntade in eleverna. Först var det åk. 3 och åk. 4. Det var grymt kämpat av så gott som samtliga men visst märks det att man är sjuk. Fast förhoppningsvis märkte inte eleverna det. Sen fort till matsalen och in med lite mat innan det var dags att bege sig tillbaka. Efter ett tag börjar klasserna att droppa in men en klass saknades. Vart var de? funderade jag och några andra på. Sen fick jag höra att de verkade gå och drälla lite och till slut, säkert 7-8 minuter försenade, så fick jag skicka iväg de klasser som stod och väntade. Jag måste erkänna att jag blev jäkligt irriterad över både inställningen och uppträdandet. Men till slut var det klart och jag fick skälla rejält på några som behagade att fuska. Även om det var för att bara vara rolig så är det andra elever som ser det och jag kommer gå vidare med det här. Det är inte okey på något sätt. Väl hemma så tog jag och Ullis oss en sväng till Nyköping och köpte lite blommor och åt lite mat. 

Nu är jag sjukt sugen på att bli frisk så jag kan börja träna igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se