Direktlänk till inlägg 7 september 2018

Fredagsfys innan brännboll med jobbet

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00

Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolut inget emot att träffa arbetskollegorna vid sidan av. Så jag velade lite innan jag bestämde mig. Och kanske skulle jag hinna träna lite ändå. Så efter jobbet så drog jag direkt hem och Ullis, Tim och jag traskade bort till Safiren och körde igång. Tim skulle köra lite själv men jag och Ullis gick till gruppträningsrummet och hoppade upp på motionscyklarna och värmde upp lite. Det blev bara fem minuter och sen fixade vi iordning lite stationer och det blev; "repskakning", kettlebellssvingar, armhävningar, sit-ups, plankan och utfallssteg. Pust! Det tog emot på slutet och rätt som det var kom Tim in och det sporrade lite då man var trött. Tre varv klarade vi av och det blev ett kort men intensivt pass. 

Sen tänkte jag duscha men eftersom vi skulle ha någon fysiskt aktivitet med jobbet först så kunde jag lika gärna duscha efter den. Väl på plats så är det en rolig variant på brännboll men motståndet var rätt tufft så vårat lag fick rikta in oss på några sidospår, där man kunde plocka poäng. Sjukt tungt brännbollsträ och det blev inga bra träffar. Knappt för någon. Efter matchen drog jag direkt till gymnastiksalen för att duscha. Jag hade givetvis glömt mina nycklar så jag fick låna men kom då inte åt "mitt" rum. Fast jag hade som tur var lite kläder med mig. Dock en tröja som var sjukt "spännig". Den hade jag inte provat någon gång och nu var det så jag tvekade. Allt syntes! :-0 Både fett och muskler så jag försökte nog hålla in magen lite! ;-) Den får jag lägga tillbaka in i klädkammaren tills formen blir bättre. Sen mot restaurangen och där kom det fram att det stod lika efter matchen och nu fick det avgöras med lite utslagsfrågor. Det förblev lika efter några frågor och sedan torskade vi. Hmm... Fast en kul dag och snart så tyckte jag att det var kväller och sade adjö. Trevligt sällskap och god mat. 


 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se