Direktlänk till inlägg 1 september 2018

Rosengädda nästa!

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 sept 10:45

Just ja! Jag läste ju klart "Rosengädda nästa!" för en knapp vecka sedan och det var ju första delen i Emma Hambergs Rosengädda-serie. Jag tror det finns fyra delar och jag råkade ju läsa del två först. Men det gick utmärkt och man spoilade typ ingenting. Det handlar i första hand om den missnöjda Tessan men i den här första delen så ges en hel del utrymme till den trettonårige frankofilen Bror. Med sitt stora intresse kring Frankrike så framstår han som väldigt udda och har inga vänner och hans föräldrar är förtvivlade. Bror märker att hans föräldrar grälar då de inte tror att han hör på och följdaktligen så tror han att de är på gång att skiljas på grund av honom. Och det mynnar ut i en väldigt speciell plan som inte riktigt går som han har tänkt. En väldigt speciellt första bok och jag gillar den starkt. Att vara annorlunda är inte dåligt! :-) Fasicken nu sitter jag och lyssnar på Serge Gainsbourgh också...  

Läs den! Det är en order! Och gå och rösta! Olika är bra! 


Psst! Nu hittade jag en bra intervju med just Emma Hamberg som verkligen borde skapa ett intresse kring bokserien som visst var en triologi. http://bibliophilia.se/emma-hamberg-om-rosengadda-nasta/


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se