Direktlänk till inlägg 1 september 2018

Rosengädda nästa!

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 sept 10:45

Just ja! Jag läste ju klart "Rosengädda nästa!" för en knapp vecka sedan och det var ju första delen i Emma Hambergs Rosengädda-serie. Jag tror det finns fyra delar och jag råkade ju läsa del två först. Men det gick utmärkt och man spoilade typ ingenting. Det handlar i första hand om den missnöjda Tessan men i den här första delen så ges en hel del utrymme till den trettonårige frankofilen Bror. Med sitt stora intresse kring Frankrike så framstår han som väldigt udda och har inga vänner och hans föräldrar är förtvivlade. Bror märker att hans föräldrar grälar då de inte tror att han hör på och följdaktligen så tror han att de är på gång att skiljas på grund av honom. Och det mynnar ut i en väldigt speciell plan som inte riktigt går som han har tänkt. En väldigt speciellt första bok och jag gillar den starkt. Att vara annorlunda är inte dåligt! :-) Fasicken nu sitter jag och lyssnar på Serge Gainsbourgh också...  

Läs den! Det är en order! Och gå och rösta! Olika är bra! 


Psst! Nu hittade jag en bra intervju med just Emma Hamberg som verkligen borde skapa ett intresse kring bokserien som visst var en triologi. http://bibliophilia.se/emma-hamberg-om-rosengadda-nasta/


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se