Direktlänk till inlägg 30 augusti 2018

Bättre än inget!

Av Niclas Bernhardsson - 30 augusti 2018 10:15

Torsdag och klubbträning. Jag skulle helt klart försöka men jag hade fortfarande problem med hälen, framförallt sedan tisdagsträningen. Gårdagen blev faktiskt träningslös, då jag kände mig lite sliten, och jag målade om i gästrummet istället. Och när jag kom hem från skolan idag så tog jag fram rollern och målade klart rummet medan Tim fixade maten. Sedan käkade vi gott och Ullis och jag gjorde oss klara för lite löpning. Men jag var mycket tveksam på om det ens skulle gå att jogga. Vi gick bort till Safiren och när vi nästan är framme så kommer en bekant bil och ut från den hoppade tre stycken löpare; Flaken, Tokan och Puttis. Efter några minuter var vi klara och jag var lite egoistisk och valde väg för att få lite mjukare underlag. Det känns lite men det funkar. Dock är det lite smärtsamt, och svagt, i uppförsbackarna. När vi kommit några kilometer så viker de andra, som skall köra backträning, av och Ullis och jag fortsätter att springa på grusvägen mot Lundby. En stor älg står och tittar på oss och det är lite häftigt. Snart så känns det bättre och efter ett tag så känns det som om jag skulle kunna springa hur länge som helst och det gick lite i vågor. Sedan vänder vi och joggar hemåt. Nu börjar det bli tyngre igen och jag tror vi kör runt 6 min/km. När vi är tillbaka vid Safiren så ser vi några bekanta och stannar för att prata lite. Sen blir jag för stel för att vilja jogga de sista tvåhundra meterna hem så vi går istället. Det blev endast dryga sju kilometer och det får väl räknas in som bättre än inget. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se