Direktlänk till inlägg 28 augusti 2018

Vek ned mig de Luxe!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 aug 21:00

Så jäkla sugen på att springa idag så det var inte klokt. Riktigt taggad! Men på jobbet var det rätt stressigt då jag tagit på mig alldeles för mycket och trodde att jag kunde ro i hamn allt själv. Dock så var jag förstås beroende av lite assistans och det trodde jag i min enfald att jag skulle få. Men då kunde ingen och det blev också ett stressmoment att försöka få ihop. Mycket att göra och rätt ovisst om det skulle gå att lösa. När jag sen fick besked att jag inte kunde få hjälp av dem, som vi hoppats mest på, så fick jag dra iväg ett mail och förklara att vi fick ställa in. Då gick luften lite ur mig. Så pass mycket att jag glömde bort att meddela eleverna. Men nu skulle det springas. Dock så fixade jag lite  mat först och det blev en hel laxfilé i ugn, doppad med färsk citron och goda kryddor på. Till det lite kokt sötpotatis och det smakade himmelskt! Mmm! Sen iväg till klubbträningen och jag ser att två kvinnor redan springer på banan och jag morsar men känner inte igen dem. Sen börjar det vanliga folket att droppa in och de två kvinnorna joggar iväg. Det visade sig att en av kvinnorna tidigare varit med oss och sprungit och jag kände således henne lite. Men jag kände inte igen henne då. Hursomhelst så joggar vi igång och det var, förutom mig, Rainy, Flaken, Yoga-Carina, Tokan och Putte. Kul att det nu stabilt är ett lite större gäng igen. Men vi kan förstås bli mycket fler. Det är konstigt. Ingen som varit hos oss och bytt klubb, eller börjar själva igen, har kunnat behålla samma nivå. Men det är klart att hårdare träning är jobbigt men är man ett gäng så känns det knappt att man tar i. Fast idag så var det som att springa i sirap. Kanske tog stressen, från jobbet, överhanden för det gick verkligen inte. Det var tvåtusingar idag och jag började i runt 4.40-tempo, vilket inte är så värst fort. Men det blev segare och segare och det fanns knappt ett löpsteg kvar på slutet. Så när jag har ca. 400 meter kvar så ger jag upp. Jag får inrikta mig på att jogga och kör lite på gräset och sedan tar jag ett varv i skogen. Puttis har också bränt sitt krut så när han är klar med sin andra tvåtusing så hänger han med på ett varv i skogen, han med. Sen så får jag ge upp. Det är jobbigt att bara jogga och jag får känslan av att det nu är kontraproduktivt. Det blev knappa sex kilometer. Sen funderar jag på att köra lite fys men sprarar mig istället till imorgon, då jag skall köra hårt med en kompis. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se