Direktlänk till inlägg 28 augusti 2018

Vek ned mig de Luxe!

Av Niclas Bernhardsson - 28 augusti 2018 21:00

Så jäkla sugen på att springa idag så det var inte klokt. Riktigt taggad! Men på jobbet var det rätt stressigt då jag tagit på mig alldeles för mycket och trodde att jag kunde ro i hamn allt själv. Dock så var jag förstås beroende av lite assistans och det trodde jag i min enfald att jag skulle få. Men då kunde ingen och det blev också ett stressmoment att försöka få ihop. Mycket att göra och rätt ovisst om det skulle gå att lösa. När jag sen fick besked att jag inte kunde få hjälp av dem, som vi hoppats mest på, så fick jag dra iväg ett mail och förklara att vi fick ställa in. Då gick luften lite ur mig. Så pass mycket att jag glömde bort att meddela eleverna. Men nu skulle det springas. Dock så fixade jag lite  mat först och det blev en hel laxfilé i ugn, doppad med färsk citron och goda kryddor på. Till det lite kokt sötpotatis och det smakade himmelskt! Mmm! Sen iväg till klubbträningen och jag ser att två kvinnor redan springer på banan och jag morsar men känner inte igen dem. Sen börjar det vanliga folket att droppa in och de två kvinnorna joggar iväg. Det visade sig att en av kvinnorna tidigare varit med oss och sprungit och jag kände således henne lite. Men jag kände inte igen henne då. Hursomhelst så joggar vi igång och det var, förutom mig, Rainy, Flaken, Yoga-Carina, Tokan och Putte. Kul att det nu stabilt är ett lite större gäng igen. Men vi kan förstås bli mycket fler. Det är konstigt. Ingen som varit hos oss och bytt klubb, eller börjar själva igen, har kunnat behålla samma nivå. Men det är klart att hårdare träning är jobbigt men är man ett gäng så känns det knappt att man tar i. Fast idag så var det som att springa i sirap. Kanske tog stressen, från jobbet, överhanden för det gick verkligen inte. Det var tvåtusingar idag och jag började i runt 4.40-tempo, vilket inte är så värst fort. Men det blev segare och segare och det fanns knappt ett löpsteg kvar på slutet. Så när jag har ca. 400 meter kvar så ger jag upp. Jag får inrikta mig på att jogga och kör lite på gräset och sedan tar jag ett varv i skogen. Puttis har också bränt sitt krut så när han är klar med sin andra tvåtusing så hänger han med på ett varv i skogen, han med. Sen så får jag ge upp. Det är jobbigt att bara jogga och jag får känslan av att det nu är kontraproduktivt. Det blev knappa sex kilometer. Sen funderar jag på att köra lite fys men sprarar mig istället till imorgon, då jag skall köra hårt med en kompis. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se