Direktlänk till inlägg 26 augusti 2018

Barnvaktshelg!

Av Niclas Bernhardsson - 26 augusti 2018 21:00

Brorsan Jocke och hans Lina åkte på jobbresa och jag och Ullis blev barnvakter och det såg vi fram emot. Det var länge sedan smågrabbarna sov över och de gillar verkligen Tim och Felix. Så i fredags så hämtade vi smågrabbarna från fritids och åkte hem. Det blev full fart direkt och när vi skulle lägga oss så ville grabbarna sova tillsammans med mig. Jag läste lite från min bok, som jag just då läste, och hoppades innerligt att det inte skulle komma något alldeles för smaskigt eller iaf ha sinnesnärvaro att bromsa om jag märkte att något sådant var på gång. Det värsta var väl att Bella, en get för övrigt, hade krypit upp i Tessans säng och drog av en getprutt. Ungarna skrattade gott och det tog någon minut innan de lugnat ned sig. Sedan gick det några minuter och jag kunde natta dem och smyga iväg. Gosiga killar. 

På lördagen drog vi till Nyköping, det var jag och Ullis samt förstås smågrabbarna. De heter förresten Gabriel och Victor. Vi lämnade in bilen på en biltvätt och traskade mot hamnen. Det blev en god glass och kaffe där och sedan gick vi en sväng till cykelaffären men det var alldeles för mycket folk där och vi fick aldrig någon hjälp. Så snart så gick vi då vi inte orkade vänta. Jag tror också att jag kunde ta hem grejerna själv. Det är en fördel att ha en egen sportbutik. Sen försökte vi få med oss grabbarna på att vi skulle åka och hälsa på min, och deras pappas, faster, i Mariefred. Men det var de alldeles för trötta för så snart åkte vi hemåt istället. Väl hemma så ville de spela lite teve-spel men vi körde några timmars spelstopp och de traskade istället iväg med Tim till Qlan-plan för lite fotboll. Kul! Så jag började måla lite i gästrummet. Vi skall renovera det lite och har kommit en bit. Felix har ju flyttat ut men det är ju fortsatt hans rum men vi gör iordning det så det blir nytt och fräscht. 

Sen gick timmarna och det var dags att lägga sig och samma visa. Jag fick natta dem och nu hade jag redan läst klart min bok så jag körde lite musik från mobilen. Det gick hyfsat fort för dem att somna och nu var även jag trött. Så jag tog min täcke och kudde och traskade in till mitt och Ullis sovrum och somnade rätt fort. 

Söndag och efter några timmar så skjutsade vi hem barnen och sen gick timmarna utan någon träning. Hmm, skall det bli helt träningsfritt igen? tänkte jag. Men det blev istället en promenad med Ullis. Det blev nog runt 5-6 km. Lite regn på slutet och vi gick in på affären och handlade. På vägen ut så ser vi en jättefin regnbåge, eller snarare två stycken. Härligt och det såg ut som regnbågen slutade vid vårat hus! :-) På något sätt så tänkte jag på allas lika värde och hur viktigt det är att stå upp mot orättvisor. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se