Direktlänk till inlägg 23 augusti 2018

Härlig Crosstrainerpass med älsklingen!

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 23 aug 20:30

Torsdag och igår blev det visst träningsfritt. Jag kände mig lite sliten så det kanske var bra med lite vila. Men idag ville jag träna igen men benen var inte pigga på att springa, eller rättare sagt hälen. Så jag traskade iväg till Safiren och jag fick med mig älsklingen. Riktigt kul och hon ville också köra lite Cross Trainer. Vi morsade på Puttis som skulle ut och springa och det var lugnt om han skulle bli själv. Jag passade på att ge honom en liten present då han varit borta ett tag, pga kvällsjobb. Helst skulle jag vilja ge alla i klubben en present men det skulle kosta för mycket men jag är ändå väldigt glad och tacksam. Ullis och jag bytte om och sen gick vi in till konditionsrummet och där var det bara en Cross Trainer ledig och den fick Ullis ta. En bekant, äldre dam, stod på den andra träningsmaskinen och hon sade att hon snart skulle vara klar. Så jag började på en motionscykel och körde några minuter och sedan hoppade jag över till Cross Trainern. Där blev det rätt lugnt i 6 km, på motstånd 12, innan jag körde igång med intervaller. Och som vanligt blev det 600 meter och 400 meter lugnt. Och med motstånden 18, runt 86-87 i kadens och motstånd 9 i runt 60-63 i kadens. Ruggigt tufft och jag såg på klockan att jag var uppe runt 95% av maxpuls. Det blev nog 5 stycken intervaller innan jag tog det lugnt den sista biten. Skönt pass och både Ullis och jag var nöjda. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 13 dec 21:00

Torsdag och Luciatåg, på skolan. Det innebar förstås att det inte blev någon idrottslektion då. Det var som vanligt treorna som sjöng. Det är så vi brukar göra på den här skolan. Men vilken chock jag fick! Det lät overkligt bra och alla barnen höll p...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se