Direktlänk till inlägg 23 augusti 2018

Härlig Crosstrainerpass med älsklingen!

Av Niclas Bernhardsson - 23 augusti 2018 20:30

Torsdag och igår blev det visst träningsfritt. Jag kände mig lite sliten så det kanske var bra med lite vila. Men idag ville jag träna igen men benen var inte pigga på att springa, eller rättare sagt hälen. Så jag traskade iväg till Safiren och jag fick med mig älsklingen. Riktigt kul och hon ville också köra lite Cross Trainer. Vi morsade på Puttis som skulle ut och springa och det var lugnt om han skulle bli själv. Jag passade på att ge honom en liten present då han varit borta ett tag, pga kvällsjobb. Helst skulle jag vilja ge alla i klubben en present men det skulle kosta för mycket men jag är ändå väldigt glad och tacksam. Ullis och jag bytte om och sen gick vi in till konditionsrummet och där var det bara en Cross Trainer ledig och den fick Ullis ta. En bekant, äldre dam, stod på den andra träningsmaskinen och hon sade att hon snart skulle vara klar. Så jag började på en motionscykel och körde några minuter och sedan hoppade jag över till Cross Trainern. Där blev det rätt lugnt i 6 km, på motstånd 12, innan jag körde igång med intervaller. Och som vanligt blev det 600 meter och 400 meter lugnt. Och med motstånden 18, runt 86-87 i kadens och motstånd 9 i runt 60-63 i kadens. Ruggigt tufft och jag såg på klockan att jag var uppe runt 95% av maxpuls. Det blev nog 5 stycken intervaller innan jag tog det lugnt den sista biten. Skönt pass och både Ullis och jag var nöjda. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se