Direktlänk till inlägg 23 augusti 2018

Härlig Crosstrainerpass med älsklingen!

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 23 aug 20:30

Torsdag och igår blev det visst träningsfritt. Jag kände mig lite sliten så det kanske var bra med lite vila. Men idag ville jag träna igen men benen var inte pigga på att springa, eller rättare sagt hälen. Så jag traskade iväg till Safiren och jag fick med mig älsklingen. Riktigt kul och hon ville också köra lite Cross Trainer. Vi morsade på Puttis som skulle ut och springa och det var lugnt om han skulle bli själv. Jag passade på att ge honom en liten present då han varit borta ett tag, pga kvällsjobb. Helst skulle jag vilja ge alla i klubben en present men det skulle kosta för mycket men jag är ändå väldigt glad och tacksam. Ullis och jag bytte om och sen gick vi in till konditionsrummet och där var det bara en Cross Trainer ledig och den fick Ullis ta. En bekant, äldre dam, stod på den andra träningsmaskinen och hon sade att hon snart skulle vara klar. Så jag började på en motionscykel och körde några minuter och sedan hoppade jag över till Cross Trainern. Där blev det rätt lugnt i 6 km, på motstånd 12, innan jag körde igång med intervaller. Och som vanligt blev det 600 meter och 400 meter lugnt. Och med motstånden 18, runt 86-87 i kadens och motstånd 9 i runt 60-63 i kadens. Ruggigt tufft och jag såg på klockan att jag var uppe runt 95% av maxpuls. Det blev nog 5 stycken intervaller innan jag tog det lugnt den sista biten. Skönt pass och både Ullis och jag var nöjda. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se