Direktlänk till inlägg 4 juli 2018

Promenad - nytta med nöje och grym Cross Trainer!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30

Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med sin dator. Jag sade att jag kommer direkt och jag börjar gå dit. Det är ett enkelt fel då hon har råkat trycka in en knapp som gör att musplattan inte funkar. Snabbt iväg och jag börjar gå genom skogen bortom järnåldersvägen och jag går upp mot Nygårdsplatån och genom den skogen mot Gnestavägen. Jag fortsätter över den och in genom Lånestaskogen och det är ju förbaskat fint i Vagnhärad. Jag lyssnar återigen på Carola och känner att livet leker. Nice! När jag kommer ut vid gamla tennisbanan så kommer jag på att jag kan ju gå och köpa en liten bit kvartslist som jag saknar. Jag råkade ju ha sönder två bitar. Sagt och gjort. Samtidigt så träffar jag chefen på Woody som säger att jag har en skylt kvar. Jag går bort och kollar på den och säger att om jag inte hämtat den om en vecka så får de slänga den. Den är ju modell BIG och vart skall jag ha den? Typ 2x1 meter. Sen går jag vidare mot Trosa Däckmarknad och hör om de kan byta ett motorcykeldäck men de ville de inte då de inte var vana vid det. Bra med ärlighet och jag fick ett ställe jag kunde ringa. Vidare hem och det blev runt 7,5 km idag. Dock lite uppdelat idag. 

Sen, på kvällen så ville Ullis och en kompis ut och simma men jag kände inte alls för det. Jag har liksom inte fått in någon bra känsla kring simningen och den är lite nedprioriterad just nu. Men jag traskade mot Safiren och ställde mig på en Cross Trainer istället. Nu blev det 80-talsmusik och det kändes helt okey. Några riktigt sköna låtar och jag stod  och körde lugnt i 8 km innan jag började köra intervaller. Mycket folk på gymmet och det gör det lite lättare att ta i och det gjorde jag verkligen. På den första intervallern så kom jag upp i 178 slag/minuten men sen var det konstant 180 och 181 slag/minuten. Jag orkade med sju stycken och sen kände jag att det verkligen fick räcka och jag avrundade med 10 minuter lite lugnare. Intervallerna var mina vanliga 600-ingar med 400 vila. 


8 km motstånd 13 

7 intervaller (600m) i motstånd 18 och lugnt (400m) på motstånd 9

Sista 10 minuterna på motstånd 12. 


1 timme totalt, bra pass - me like! :-)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se