Direktlänk till inlägg 4 juli 2018

Promenad - nytta med nöje och grym Cross Trainer!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30

Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med sin dator. Jag sade att jag kommer direkt och jag börjar gå dit. Det är ett enkelt fel då hon har råkat trycka in en knapp som gör att musplattan inte funkar. Snabbt iväg och jag börjar gå genom skogen bortom järnåldersvägen och jag går upp mot Nygårdsplatån och genom den skogen mot Gnestavägen. Jag fortsätter över den och in genom Lånestaskogen och det är ju förbaskat fint i Vagnhärad. Jag lyssnar återigen på Carola och känner att livet leker. Nice! När jag kommer ut vid gamla tennisbanan så kommer jag på att jag kan ju gå och köpa en liten bit kvartslist som jag saknar. Jag råkade ju ha sönder två bitar. Sagt och gjort. Samtidigt så träffar jag chefen på Woody som säger att jag har en skylt kvar. Jag går bort och kollar på den och säger att om jag inte hämtat den om en vecka så får de slänga den. Den är ju modell BIG och vart skall jag ha den? Typ 2x1 meter. Sen går jag vidare mot Trosa Däckmarknad och hör om de kan byta ett motorcykeldäck men de ville de inte då de inte var vana vid det. Bra med ärlighet och jag fick ett ställe jag kunde ringa. Vidare hem och det blev runt 7,5 km idag. Dock lite uppdelat idag. 

Sen, på kvällen så ville Ullis och en kompis ut och simma men jag kände inte alls för det. Jag har liksom inte fått in någon bra känsla kring simningen och den är lite nedprioriterad just nu. Men jag traskade mot Safiren och ställde mig på en Cross Trainer istället. Nu blev det 80-talsmusik och det kändes helt okey. Några riktigt sköna låtar och jag stod  och körde lugnt i 8 km innan jag började köra intervaller. Mycket folk på gymmet och det gör det lite lättare att ta i och det gjorde jag verkligen. På den första intervallern så kom jag upp i 178 slag/minuten men sen var det konstant 180 och 181 slag/minuten. Jag orkade med sju stycken och sen kände jag att det verkligen fick räcka och jag avrundade med 10 minuter lite lugnare. Intervallerna var mina vanliga 600-ingar med 400 vila. 


8 km motstånd 13 

7 intervaller (600m) i motstånd 18 och lugnt (400m) på motstånd 9

Sista 10 minuterna på motstånd 12. 


1 timme totalt, bra pass - me like! :-)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se