Direktlänk till inlägg 4 juli 2018

Promenad - nytta med nöje och grym Cross Trainer!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30

Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med sin dator. Jag sade att jag kommer direkt och jag börjar gå dit. Det är ett enkelt fel då hon har råkat trycka in en knapp som gör att musplattan inte funkar. Snabbt iväg och jag börjar gå genom skogen bortom järnåldersvägen och jag går upp mot Nygårdsplatån och genom den skogen mot Gnestavägen. Jag fortsätter över den och in genom Lånestaskogen och det är ju förbaskat fint i Vagnhärad. Jag lyssnar återigen på Carola och känner att livet leker. Nice! När jag kommer ut vid gamla tennisbanan så kommer jag på att jag kan ju gå och köpa en liten bit kvartslist som jag saknar. Jag råkade ju ha sönder två bitar. Sagt och gjort. Samtidigt så träffar jag chefen på Woody som säger att jag har en skylt kvar. Jag går bort och kollar på den och säger att om jag inte hämtat den om en vecka så får de slänga den. Den är ju modell BIG och vart skall jag ha den? Typ 2x1 meter. Sen går jag vidare mot Trosa Däckmarknad och hör om de kan byta ett motorcykeldäck men de ville de inte då de inte var vana vid det. Bra med ärlighet och jag fick ett ställe jag kunde ringa. Vidare hem och det blev runt 7,5 km idag. Dock lite uppdelat idag. 

Sen, på kvällen så ville Ullis och en kompis ut och simma men jag kände inte alls för det. Jag har liksom inte fått in någon bra känsla kring simningen och den är lite nedprioriterad just nu. Men jag traskade mot Safiren och ställde mig på en Cross Trainer istället. Nu blev det 80-talsmusik och det kändes helt okey. Några riktigt sköna låtar och jag stod  och körde lugnt i 8 km innan jag började köra intervaller. Mycket folk på gymmet och det gör det lite lättare att ta i och det gjorde jag verkligen. På den första intervallern så kom jag upp i 178 slag/minuten men sen var det konstant 180 och 181 slag/minuten. Jag orkade med sju stycken och sen kände jag att det verkligen fick räcka och jag avrundade med 10 minuter lite lugnare. Intervallerna var mina vanliga 600-ingar med 400 vila. 


8 km motstånd 13 

7 intervaller (600m) i motstånd 18 och lugnt (400m) på motstånd 9

Sista 10 minuterna på motstånd 12. 


1 timme totalt, bra pass - me like! :-)


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se