Direktlänk till inlägg 25 juni 2018

Bra träningsdag på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 25 juni 22:00

Måndag och Ullis och jag hade pratat lite om att vara med på Mickes Intense-pass. Ja, varför inte! Men dagen var ju lång och jag ville få in lite konditionsträning också så jag traskade redan vid lunch bort till Safiren. Där var bägge Cross Trainerna upptagna och jag ville inte vänta så jag gick till stakmaskinen och velade lite vad jag skulle välja för program. Asch, tänkte jag! Jag kör milen och det var lite småsegt, kanske inte superpeppad faktiskt. Men tids nog hade jag stakat min mil och det gick på 45 minuter. Lite kul när jag ser en herre försöka gå in via den gamla ingången, den som man gick in i innan ombyggnationen. Nu är det väl bara en nödutgång. Jag vinkar att han skall gå runt byggnaden istället. När jag är klar med stakningen så ser jag att han går runt lite grand och kollar in stället. Han funderar på om han skall köpa kort och börja träna. Jag passar på att berätta lite vad som finns och han verkar imponerad. Sen, efter träningen, så ser jag honom igen, då jag skall duscha. Han är överallt! :-) Och efter duschen, när jag har börjat gå hemåt så möter jag honom igen. 

Senare, på kvällen, så var det då dags för Intense och både Ullis och jag hade bokat. Micke förklarade passet och det var ju lite speciellt. Och JOBBIGT! Jäklars! Det var bra, och annorlunda övningar i ett och några var brutala. På slutet var jag nästan uppe i maxpuls och det var ju rätt förvånande på ett sådant här pass. Men jag kände dock, till skillnad mot vissa andra. att jag ändå kunde fortsatt längre. Men tufft var det och riktigt kul! 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se