Direktlänk till inlägg 25 juni 2018

Bra träningsdag på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 25 juni 22:00

Måndag och Ullis och jag hade pratat lite om att vara med på Mickes Intense-pass. Ja, varför inte! Men dagen var ju lång och jag ville få in lite konditionsträning också så jag traskade redan vid lunch bort till Safiren. Där var bägge Cross Trainerna upptagna och jag ville inte vänta så jag gick till stakmaskinen och velade lite vad jag skulle välja för program. Asch, tänkte jag! Jag kör milen och det var lite småsegt, kanske inte superpeppad faktiskt. Men tids nog hade jag stakat min mil och det gick på 45 minuter. Lite kul när jag ser en herre försöka gå in via den gamla ingången, den som man gick in i innan ombyggnationen. Nu är det väl bara en nödutgång. Jag vinkar att han skall gå runt byggnaden istället. När jag är klar med stakningen så ser jag att han går runt lite grand och kollar in stället. Han funderar på om han skall köpa kort och börja träna. Jag passar på att berätta lite vad som finns och han verkar imponerad. Sen, efter träningen, så ser jag honom igen, då jag skall duscha. Han är överallt! :-) Och efter duschen, när jag har börjat gå hemåt så möter jag honom igen. 

Senare, på kvällen, så var det då dags för Intense och både Ullis och jag hade bokat. Micke förklarade passet och det var ju lite speciellt. Och JOBBIGT! Jäklars! Det var bra, och annorlunda övningar i ett och några var brutala. På slutet var jag nästan uppe i maxpuls och det var ju rätt förvånande på ett sådant här pass. Men jag kände dock, till skillnad mot vissa andra. att jag ändå kunde fortsatt längre. Men tufft var det och riktigt kul! 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 aug 20:30


Tisdag och efter en liten mjukstart på jobbet så föll det sig så att jag skulle försöka pussla ihop schemat för idrotten. Och det med hänsyn till redan lagda scheman, två salar, slöjden, hemkunskapen, musiken och lite annat smått och gott som tid för...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 13 aug 20:15

Så var då sommarlovet slut och dags att börja igen på skolan. Som lärare alltså. Om nu någon skulle ha missat det. Vanligtvis så har jag nästan ångest då man skall börja igen efter långa lov och det är som om man bara väntar på att man skall bli erta...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 12 aug 20:00


Så var flytten klar för yngste sonen och väl hemma så har nästan hela helgen gått och det utan träning. Panik! Ja, så kändes det nästan och snart nog tog jag mig i kragen och satte mig i bilen och åkte till Safiren Sports Club, i Trosa. Jag var tvung...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 11 aug 20:00

Fredag och dagen gick åt till att packa inför Felix flytt. Han flyttar nu till Linköping för att plugga och han har fått tag på ett studentrum. Så i fredags blev det ingen träning alls utan mer en massa nedpackningar i kartonger. Hans tanke är väl at...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 9 aug 22:00

Tordag och gårdagen blev lite av en besvikelse, jag orkade typ ingenting. Satt bara och tittade på teve, tror jag. Men idag gick jag upp och gick en promenad med Ullis, då hon skulle gå till sitt jobb. Och vi pratar kl. 05.00. Det gick bättre än jag ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se