Direktlänk till inlägg 25 juni 2018

Bra träningsdag på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 25 juni 22:00

Måndag och Ullis och jag hade pratat lite om att vara med på Mickes Intense-pass. Ja, varför inte! Men dagen var ju lång och jag ville få in lite konditionsträning också så jag traskade redan vid lunch bort till Safiren. Där var bägge Cross Trainerna upptagna och jag ville inte vänta så jag gick till stakmaskinen och velade lite vad jag skulle välja för program. Asch, tänkte jag! Jag kör milen och det var lite småsegt, kanske inte superpeppad faktiskt. Men tids nog hade jag stakat min mil och det gick på 45 minuter. Lite kul när jag ser en herre försöka gå in via den gamla ingången, den som man gick in i innan ombyggnationen. Nu är det väl bara en nödutgång. Jag vinkar att han skall gå runt byggnaden istället. När jag är klar med stakningen så ser jag att han går runt lite grand och kollar in stället. Han funderar på om han skall köpa kort och börja träna. Jag passar på att berätta lite vad som finns och han verkar imponerad. Sen, efter träningen, så ser jag honom igen, då jag skall duscha. Han är överallt! :-) Och efter duschen, när jag har börjat gå hemåt så möter jag honom igen. 

Senare, på kvällen, så var det då dags för Intense och både Ullis och jag hade bokat. Micke förklarade passet och det var ju lite speciellt. Och JOBBIGT! Jäklars! Det var bra, och annorlunda övningar i ett och några var brutala. På slutet var jag nästan uppe i maxpuls och det var ju rätt förvånande på ett sådant här pass. Men jag kände dock, till skillnad mot vissa andra. att jag ändå kunde fortsatt längre. Men tufft var det och riktigt kul! 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 dec 18:15

Onsdag och det var åter dags för lite kurs, på skolan. Men först skulle man förstås jobba lite. Men jag hade lite lugnare, med eleverna, och det var riktigt mysigt. Det blev lite fika, på läktaren, och barnen fick lite fri lek. Och det gick riktigt b...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 dec 18:00

Tisdag och efter första lektionen, så hade jag en liten lucka, och efter det så var det dags att simma med en å.k. 3: a. Jag går rätt snabbt ned mot badhuset och mina elever är redan där. Hmm, alldeles för tidigt. Jag säger åt dem att de kan komma ti...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 10 dec 17:15

Måndag och dags att träna lite men frågan var vad. Men jag ville nog få in lite Zwift-kilometer, på träningskontot. Så upp på cykeln och idag var det visst Watopia, som stod på schemat. Watopia flat. Varvet är nog på dryga milen, om jag inte missminn...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se