Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Grym träning på skolan!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi inte skall gå och träna. Hur skulle det gå till, tänkte jag. Han tänkte nog på gymmet men jag har ju inget kort där och vi jobbade ju också. Men vi hinner ju jobba ikapp det senare och så fick det bli. Men jag styrde om det till idrottshallen och jag plockade fram lite prylar för att köra "Nicke Super Special"! Typ cirkelträning men jag har ju döpt om det liiiite grand. Det blev nog nio stationer men vi höll på att missa en första rundan. Jag tyckte att vi kunde jogga upp runt 6-8 minuter och Nouri satte en jäkla fart och jag ville inte vara den som bromsade så det blev till att bita i från start. Sen var det stationer och han verkade ruggigt stark så det var fortsatt kämpa som gällde. Vi körde 2x45 sekunder på varje station och när vi kom till utfallsstegen så brände det på slutet men bara att gå vidare till nästa station. När vi kommit runt ett varv så ser jag att vi missade tricepspressen, från bänk, så den går vi och kör ett set på, iaf. Sen vidare ett varv till och nu börjar Nouri protestera. Pust och stön! Men jag får med honom igen och det peppar ändå att han bara är där. Sen tar han en paus då han är heeelt slut. Men några minuters vila och han är med lite igen. Riktigt nice! Men det biter i som bara sjutton nu och jag undrar vad jag tänkte som ville ha två rundor med två set på varje station. Det var sjukt jobbigt på slutet men nu såg man ljuset i tunneln men precis på slutet blev jag själv igen. Jag fick dock med honom på en nedjogg men nu blev det lugnare. Totalt en timme och det var riktigt skönt!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se