Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Grym träning på skolan!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi inte skall gå och träna. Hur skulle det gå till, tänkte jag. Han tänkte nog på gymmet men jag har ju inget kort där och vi jobbade ju också. Men vi hinner ju jobba ikapp det senare och så fick det bli. Men jag styrde om det till idrottshallen och jag plockade fram lite prylar för att köra "Nicke Super Special"! Typ cirkelträning men jag har ju döpt om det liiiite grand. Det blev nog nio stationer men vi höll på att missa en första rundan. Jag tyckte att vi kunde jogga upp runt 6-8 minuter och Nouri satte en jäkla fart och jag ville inte vara den som bromsade så det blev till att bita i från start. Sen var det stationer och han verkade ruggigt stark så det var fortsatt kämpa som gällde. Vi körde 2x45 sekunder på varje station och när vi kom till utfallsstegen så brände det på slutet men bara att gå vidare till nästa station. När vi kommit runt ett varv så ser jag att vi missade tricepspressen, från bänk, så den går vi och kör ett set på, iaf. Sen vidare ett varv till och nu börjar Nouri protestera. Pust och stön! Men jag får med honom igen och det peppar ändå att han bara är där. Sen tar han en paus då han är heeelt slut. Men några minuters vila och han är med lite igen. Riktigt nice! Men det biter i som bara sjutton nu och jag undrar vad jag tänkte som ville ha två rundor med två set på varje station. Det var sjukt jobbigt på slutet men nu såg man ljuset i tunneln men precis på slutet blev jag själv igen. Jag fick dock med honom på en nedjogg men nu blev det lugnare. Totalt en timme och det var riktigt skönt!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se