Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Grym träning på skolan!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi inte skall gå och träna. Hur skulle det gå till, tänkte jag. Han tänkte nog på gymmet men jag har ju inget kort där och vi jobbade ju också. Men vi hinner ju jobba ikapp det senare och så fick det bli. Men jag styrde om det till idrottshallen och jag plockade fram lite prylar för att köra "Nicke Super Special"! Typ cirkelträning men jag har ju döpt om det liiiite grand. Det blev nog nio stationer men vi höll på att missa en första rundan. Jag tyckte att vi kunde jogga upp runt 6-8 minuter och Nouri satte en jäkla fart och jag ville inte vara den som bromsade så det blev till att bita i från start. Sen var det stationer och han verkade ruggigt stark så det var fortsatt kämpa som gällde. Vi körde 2x45 sekunder på varje station och när vi kom till utfallsstegen så brände det på slutet men bara att gå vidare till nästa station. När vi kommit runt ett varv så ser jag att vi missade tricepspressen, från bänk, så den går vi och kör ett set på, iaf. Sen vidare ett varv till och nu börjar Nouri protestera. Pust och stön! Men jag får med honom igen och det peppar ändå att han bara är där. Sen tar han en paus då han är heeelt slut. Men några minuters vila och han är med lite igen. Riktigt nice! Men det biter i som bara sjutton nu och jag undrar vad jag tänkte som ville ha två rundor med två set på varje station. Det var sjukt jobbigt på slutet men nu såg man ljuset i tunneln men precis på slutet blev jag själv igen. Jag fick dock med honom på en nedjogg men nu blev det lugnare. Totalt en timme och det var riktigt skönt!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se