Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Trevlig avslutning med jobbet

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget partyställe heller. Det hade jag iaf hört. Sen hade jag dock en helt annan bild av Skottvång och den fick vändas upp och ned. Det var riktigt trevligt och gemytligt men inte alls något naturfenomen, av något slag, som jag hade väntat mig. Jag trodde att man skulle få se lite gruvor, eller liknande. Men hursomhelst. Det var riktigt trevligt och det blev först en uppskattad uppvisning av både barn och föräldrar till chefen. Man märker vart hon har fått sin teaterådra ifrån. Riktigt kul att se och det var klackarna i taket och sen var det ett gäng som skrev små lappar med rackartyg och delade ut. Det jag fick skulle ju, taget ur sitt sammanhang, verka väldigt konstigt om jag utförde. Jag hade under dagen, med hjälp av en kollega, kommit på hur man lade in lite bra symboler, som bockar och prickar, i Word och nu skulle jag skryta om det. Typ ställa mig upp och inför ca. 30 stycken hålla ett litet tal. Det kändes ju inte som en straffspark direkt så den lade jag åt sidan och försökte glömma bort. Sen vill en kollega ha hjälp att sjunga en sång och det kunde jag hellre ställa upp på men det var hyfsat svårsjunget, iaf om man aldrig sjungit den förut, och det lät väl sådär. Men när jag ändå var uppe på scenen så kunde jag väl dra av min lapp och absolut ingen, som inte hade varit med i arbetsrummet under dagen, förstod någonting. Så både musikerkarriären och stå-uppandet får läggas på is. :-)

Trevligt och god mat men sen fick många hemlängtan. Så kan det bli ibland men trevligt att komma hem. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sebastian

Torsdag 28 juni 08:56

Skottvång är jättemysigt. Satsa gärna på att vandra 9 kilometers rundan på Sörmlandsleden. Otroligt vackert och populär :)

Niclas Bernhardsson

Onsdag 8 aug 11:36

Tack för tipset! Det skall vi göra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se