Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Trevlig avslutning med jobbet

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget partyställe heller. Det hade jag iaf hört. Sen hade jag dock en helt annan bild av Skottvång och den fick vändas upp och ned. Det var riktigt trevligt och gemytligt men inte alls något naturfenomen, av något slag, som jag hade väntat mig. Jag trodde att man skulle få se lite gruvor, eller liknande. Men hursomhelst. Det var riktigt trevligt och det blev först en uppskattad uppvisning av både barn och föräldrar till chefen. Man märker vart hon har fått sin teaterådra ifrån. Riktigt kul att se och det var klackarna i taket och sen var det ett gäng som skrev små lappar med rackartyg och delade ut. Det jag fick skulle ju, taget ur sitt sammanhang, verka väldigt konstigt om jag utförde. Jag hade under dagen, med hjälp av en kollega, kommit på hur man lade in lite bra symboler, som bockar och prickar, i Word och nu skulle jag skryta om det. Typ ställa mig upp och inför ca. 30 stycken hålla ett litet tal. Det kändes ju inte som en straffspark direkt så den lade jag åt sidan och försökte glömma bort. Sen vill en kollega ha hjälp att sjunga en sång och det kunde jag hellre ställa upp på men det var hyfsat svårsjunget, iaf om man aldrig sjungit den förut, och det lät väl sådär. Men när jag ändå var uppe på scenen så kunde jag väl dra av min lapp och absolut ingen, som inte hade varit med i arbetsrummet under dagen, förstod någonting. Så både musikerkarriären och stå-uppandet får läggas på is. :-)

Trevligt och god mat men sen fick många hemlängtan. Så kan det bli ibland men trevligt att komma hem. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sebastian

Torsdag 28 juni 08:56

Skottvång är jättemysigt. Satsa gärna på att vandra 9 kilometers rundan på Sörmlandsleden. Otroligt vackert och populär :)

Niclas Bernhardsson

Onsdag 8 aug 11:36

Tack för tipset! Det skall vi göra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se