Direktlänk till inlägg 19 juni 2018

Trevlig avslutning med jobbet

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget partyställe heller. Det hade jag iaf hört. Sen hade jag dock en helt annan bild av Skottvång och den fick vändas upp och ned. Det var riktigt trevligt och gemytligt men inte alls något naturfenomen, av något slag, som jag hade väntat mig. Jag trodde att man skulle få se lite gruvor, eller liknande. Men hursomhelst. Det var riktigt trevligt och det blev först en uppskattad uppvisning av både barn och föräldrar till chefen. Man märker vart hon har fått sin teaterådra ifrån. Riktigt kul att se och det var klackarna i taket och sen var det ett gäng som skrev små lappar med rackartyg och delade ut. Det jag fick skulle ju, taget ur sitt sammanhang, verka väldigt konstigt om jag utförde. Jag hade under dagen, med hjälp av en kollega, kommit på hur man lade in lite bra symboler, som bockar och prickar, i Word och nu skulle jag skryta om det. Typ ställa mig upp och inför ca. 30 stycken hålla ett litet tal. Det kändes ju inte som en straffspark direkt så den lade jag åt sidan och försökte glömma bort. Sen vill en kollega ha hjälp att sjunga en sång och det kunde jag hellre ställa upp på men det var hyfsat svårsjunget, iaf om man aldrig sjungit den förut, och det lät väl sådär. Men när jag ändå var uppe på scenen så kunde jag väl dra av min lapp och absolut ingen, som inte hade varit med i arbetsrummet under dagen, förstod någonting. Så både musikerkarriären och stå-uppandet får läggas på is. :-)

Trevligt och god mat men sen fick många hemlängtan. Så kan det bli ibland men trevligt att komma hem. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se